Δείτε ποιό ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες περί...κέρατου

Δείτε ποιό ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες περί...κέρατου

Εκείνος δεν έπαιρνε τα μάτια από πάνω της

Η ηθοποιός Helena Bonham Carter και ο Tim Burton πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να φιλά μια μυστηριώδη ξανθιά παρουσία.
Όπως φαίνεται το ζευγάρι έβαλε πίσω του αυτή την δυσάρεστη στιγμή στην κοινή τους ζωή και κρατώντας ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου εμφανίστηκαν την Δευτέρα στο Royal Albert Hall.
Αυτή τους η κοινή εμφάνιση έρχεται ως συνέχεια των ισχυρισμών της 47χρονη Helena που υποστηρίζει ότι η ξανθιά παρουσία είναι φίλη και μάλιστα ανήκει στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.
Πάντως όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες εκείνη φόρεσε το πιο μεγάλο της χαμόγελο και εκείνος δεν σταμάτησε να παίρνει τα μάτια του από πάνω της. Ακόμα κι αν ισχύουν οι φήμες περί... κέρατου στην προκειμένη περίπτωση τους έκανε καλό αφού το ζευγάρι δείχνει πολύ ευτυχισμένο.

Όσο για την φωτογραφία με την ξανθιά να θυμίσουμε ότι είχε δημοσιευθεί στο New York Post και μάλιστα ο Tim Burton και η νεαρή ξανθιά βγαίνοντας από το cinema φέρεται να αποχαιρετίστηκαν με ένα φιλί.