Christina ψεύδεσαι! Μήπως το νέο της κορμί οφείλεται σε πλαστικές επεμβάσεις;

Γωγώ Φούντα
Christina ψεύδεσαι! Μήπως το νέο της κορμί οφείλεται σε πλαστικές επεμβάσεις;

Σύμφωνα πάντα με διάσημους πλαστικούς χειρουργούς

Μυστήριο καλύπτει τη... σιλουέτα της Christina Aguilera, με αποτέλεσμα οι σπουδαιότεροι πλαστικοί χειρουργοί της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, να έχουν πέσει πάνω της και να την μελετούν εξονυχιστικά!

Ως γνωστόν η διάσημη τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα την... πρεμιέρα του νέου της κορμιού, το οποίο δεν ήταν μόνο αδυνατισμένο, αλλά χωρίς υπερβολή ήταν ένα άλλο κορμί! Όλοι θυμόμαστε τα υπερβολικά πολλά κιλά που είχε βάλει η star, και την πολύ κακή κριτική που δεχόταν σχεδόν καθημερινά, και φυσικά όλοι θυμόμαστε τις προσπάθειες που έκανε προκειμένου να τα χάσει!

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι το πόσο ωραία και σέξι είναι πλέον η Christina, μετά την απώλεια, σχεδόν 40 κιλών, αλλά το ότι αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί, όταν ρωτήθηκαν σχετικά, εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για το αν τα αποτελέσματα οφείλονται μόνο σε δίαιτα και γυμναστική.

«Τα κιλά αυτά χάνονται μέσα σε διάστημα περίπου 10 μηνών, είτε με πολύ αυστηρή δίαιτα, είτε με γυμναστική και κάποια αδυνατιστικά χάπια, είτε με... χειρουργικές επεμβάσεις! Όπως όλα δείχνουν, η Christna Aguilera έχει σίγουρα επέμβει χειρουργικά, είτε με λιποαναρρόφηση, είτε με κοιλιοπλαστική, είτε με... στένεμα μέσης είτε και με όλα μαζί», υποστηρίζουν διακεκριμένοι πλαστικοί χειρουργοί.

Ουπς Christina πιάστηκες στα πράσα μήπως;

Διαβάστε ακόμη:

Gay γάμος στο Hollywood: Ποιος star παντρεύτηκε τον αγαπημένο του;

Scarlett Johansson: Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, ξανά!

Ποιο μοντέλο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;