H Lea Michele μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του της Cory Monteith

H Lea Michele μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του της Cory Monteith

«Κάθε πρωί ένιωθα ότι ζω ένα όνειρο μαζί του»

Μπορεί να έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter για το θάνατό του αγαπημένου της Cory Monteith, αλλά στην πραγματικότητα πρώτη φορά μίλησε δημόσια για αυτό το δυσάρεστο γεγονός.
Η Lea Michele είπε στην κάμερα του TV Week Australia,: «Είναι σαν να έχασα δύο ανθρώπους: τον Cory και τον Finn. Δεν υπήρχε σπουδαιότερος άνθρωπος από τον Cory. Ειλικρινά, ξυπνούσα κάθε πρωί και ένιωθα ότι ζω ένα όνειρο μαζί του, ότι ήμουν πολύ τυχερή που τον είχα στη ζωή μου. Για όσο καιρό ζήσαμε μαζί θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό».

Για το αν ήταν εύκολο να επιστρέψει στο Glee μετά το θάνατο του Cory δήλωσε: «Όλοι με ρωτάνε αν ήταν εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πιο σκληρό στη δουλειά απ' ό,τι στην ίδια τη ζωή, και απλά προσπαθούμε να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο στη σειρά για να το ξεπεράσουμε. Κάναμε ένα ωραίο μνημόσυνο στη μνήμη του Cory στα studio και κάποια από τα μέλη του συνεργείου τραγούδησαν και άλλοι μίλησαν γι' αυτόν. Το ίδιο περίπου που θα γίνει και με τον Finn, οπότε όλο αυτό ήταν κάτι θεραπευτικό για μένα».

Σήμερα το βράδυ σtην Αμερική θα παιχτεί το επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στον Cory και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επεισόδια στην ιστορία του σίριαλ.