Αποκλειστικό: Μπεκατώρου - Αρναούτογλου. Άρχισαν οι διαφωνίες!

Αποκλειστικό: Μπεκατώρου - Αρναούτογλου. Άρχισαν οι διαφωνίες!

Με προβλήματα ξεκινά η νέα εκπομπή του ANT1

Δεν υπάρχει νέα εκπομπή που να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, είτε στην παραγωγή, είτε στην οργάνωση, όμως η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Τα Καρντάσιανς» έχει σοβαρότερα προβλήματα να διαχειριστεί και έχουν να κάνουν με τη χημεία των παρουσιαστών.

Η αρχική συμφωνία ήταν να παρουσιάσουν την εκπομπή η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όμως ο Γρηγόρης είχε την ιδέα να προστεθεί στην παρέα και ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μαρία δεν έφερε καμία αντίρρηση, αλλά στα αρχικά γυρίσματα προέκυψε το θέμα με τη χημεία της Μαρίας με τον Σταρόβα. Το χιούμορ μεταξύ των δύο Θεσσαλονικιών παραείναι αντρικό για τα γούστα της Μαρίας και η αρχική αγανάκτηση μετατράπηκε σε δυσαρέσκεια και θυμό. «Η Μαρία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την εκπομπή» μας είπε φίλος της παρουσιάστρια, ο οποίος μας προειδοποίησε ότι «Είναι τόσο στεναχωρημένη που σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει».
Πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα άρχισαν τα προβλήματα και οι καβγάδες. Ελπίζουμε όλο αυτό να καταλήξει σε μια συμβιβαστική λύση.