Δείτε τις φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Britney Spears

Γωγώ Φούντα
Δείτε τις φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Britney Spears

Για ακόμη μία φορά

Ξέρουμε ότι η Britney Spears δε διαθέτει πια το κορμί και τις αναλογίες που είχε όταν τραγουδούσε το Hit Me Baby One More Time. Ξέρουμε επίσης ότι έπειτα από 2 εγκυμοσύνες και αμέτρητες καταχρήσεις, έχει βάλει σκοπό ζωής να επανέλθει στην παλιά της φόρμα. Δυστυχώς όμως, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που φροντίζουν να την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Τελευταίο... χτύπημα στην έρμη Spears ήταν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι Work B****. Οι φωτογραφίες λοιπόν δείχνουν την έκπτωτη πριγκίπισσα της pop με σέξι αμφίεση, κλασικά, πριν και μετά το... photoshop!

Όπως μπορείτε και μόνοι σας να δείτε, η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς μέση, γλουτοί έχουν στενέψει, οι κοιλιακοί έχουν τονωθεί και γενικότερα ολόκληρη η φιγούρα της τραγουδίστριας έχει υποστεί... σμίκρυνση!

Οι φωτογραφίες όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έμειναν ασχολίαστες από κανέναν, αν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό! Εμείς πάντως έχουμε μία απορία: Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Britney πια τα έχει τα κιλάκια της, προς τι ο οδυρμός κάθε φορά που αντιλαμβανόμαστε ότι της έχουν κάνει photoshop; Αυτός δεν είναι ο σκοπός του άλλωστε;

Διαβάστε ακόμη:

Είπε κανείς ότι η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι sexy; Για δείτε τη φωτό που πόσταρε!

O Zach Galifianakis έγινε μπαμπάς και βγάζει βόλτα το παιδί του

H Kim Kardashian αποκαλύπτει τη δίαιτα που έκανε μετά τη γέννηση της Nori