Δε θα πιστεύετε ποια διάσημη ηθοποιός έκανε αυτό το «καυτό» στριπτίζ

Δε θα πιστεύετε ποια διάσημη ηθοποιός έκανε αυτό το «καυτό» στριπτίζ

Μπορεί να είναι η τελευταία σταρ που περιμέναμε να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα τα κατάφερε τέλεια!

Από το 2008, όταν και τη γνωρίσαμε μέσα από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, η γλυκιά ηθοποιός μας είχε συνηθίσει σε πολύ κομψές, θηλυκές και διακριτικά sexy εμφανίσεις, όχι μόνο στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά της. Μικρή εξαίρεση κάποιες φωτογραφίσεις για αντρικά περιοδικά που οκ, και ποια σταρ δεν τις κάνει.

Φαίνεται όμως πως η, πλέον, 29χρονη Freida Pinto, η πανέμορφη Ινδή που μάθαμε από το «Slumdog Millionaire», είναι έτοιμη για μια πιο... πικάντικη στροφή στην καριέρα της, έστω και σαν guest star σε μουσικό videoclip.

Η Pinto πρωταγωνιστεί στο νέο μουσικό video του διάσημου καλλιτέχνη Brunο Mars για το κομμάτι «Gorilla» και σίγουρα είναι η πρώτη φορά βλέπουμε μια τόσο sexy πλευρά του χαρακτήρα της. Υποδύεται την Isabella, μια στρίπερ σε ένα παρακμιακό κλαμπ, που προκαλεί τον φθόνο των υπόλοιπων γυναικών θαμώνων (και όχι άδικα, όπως θα δείτε) ενώ στο τέλος καταλήγει στο πίσω κάθισμα ενός αμαξιού μαζί με τον Mars και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Δείτε ένα απόσπασμα του video παρακάτω.

ΥΓ. Ελπίζουμε μόνο ο επί χρόνια σύντροφός της και επίσης γνωστός ηθοποιός, Dev Patel, να το πήρε ψύχραιμα.

Διαβάστε επίσης:

Τα oversized γυαλιά της είναι η νέα αγάπη της Freida Pinto

Ανακαλύψτε το juicy μυστικό ομορφιάς της Freida Pinto