Tι δουλειά έχει η Miley Cyrus μέσα σε ξένη βαλίτσα; (βίντεο)

Tι δουλειά έχει η Miley Cyrus μέσα σε ξένη βαλίτσα; (βίντεο)

Δείτε τι συνέβη στον έλεγχο του αεροδρομίου


Προσοχή Ευρώπη: Η pop princess Miley Cyrus αποφάσισε να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία και κατευθύνεται προς το μέρος μας. Στο νέο promo για τα MTV Europe Music Awards του 2013, βλέπουμε τον κεντρικό παρουσιαστή Redfoo των LMFAO (ναι αυτό τον σγουρομάλλη) να προσπαθεί να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου.

Ο κύριος, που έκανε επιτυχία το “Sexy And I Know It” για φωτογραφία διαβατηρίου έχει τη Miley να του γλύφει το πρόσωπο. Ο ενοχλημένος υπάλληλος ασφαλείας, ξεκινά να ψάχνει τη βαλίτσα του Redfoo. Ο φρουρός, ανάμεσα σε άλλα πράγματα βρίσκει ένα κολιέ από πινακίδα αυτοκινήτου, γυαλιστερά λεοπάρ εσώρουχα, μια ντισκομπάλα, ένα μαξιλάρι με τη μούρη του Redfoo... Α! Και τη Miley Cyrus με τα εσώρουχα.

MILEY-1381958840

Μόλις την ανακαλύπτουν η υποψήφια για αρκετά βραβεία στα EMA, αρχίζει να χαϊδεύει το στήθος του σεκιουριτά και να δαγκώνεται με σέξυ ύψος κάνοντας τα γλυκά ματάκια. Τελικά τον αφήνει να περάσει και κρατάει τη Miley. Tα MTV EMAs θα λάβουν χώρα στις 10 Νοεμβρίου, στο Amsterdam. Δείτε το βίντεο παρακάτω. Κακογυρισμένο και χαζό θα το λέγαμε...

Διαβάστε ακόμη: