Δημοπρατήθηκε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim Kardashian

Δημοπρατήθηκε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim Kardashian

Πόσα χρήματα έπιασε τελικά;

 

Όταν το είχε πρωτοφορέσει το έδειχνε όλο περηφάνια, τελικά, όμως ο γάμος της κράτησε μόλις 72 ημέρες και έληξε επίσημα με διαζύγιο τον περασμένο Μάιο.

Ο λόγος για την Kim Kardashian και το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον παίκτη του NBA Kris Humphries, που δημοπρατήθηκε πριν δύο ημέρες από τον οίκο Christie's στη Νέα Υόρκη. Η αξία του φημολογείτο πως άγγιζε τα 2 εκατομμύρια δολάρια, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν υπερεκτιμημένο. Βέβαια πρόκειται για ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι του οίκου Lorraine Schwartz με ένα κεντρικό διαμάντι 16,21 καρατίων και δύο περιφερειακά 1,8 καρατίου. Η τιμή εκκίνησής του στη δημοπρασία ήταν τα 200 χιλιάδες δολάρια και τελικά πωλήθηκε για 749 χιλιάδες δολάρια (περίπου 550 χιλιάδες ευρώ) σε έναν αγνώστου ταυτότητος αγοραστή.

Μέρος από τα χρήματα της πώλησης σύμφωνα με τον κατάλογο της δημοπρασίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποιον, ενώ κάπως έτσι τελειώνει οριστικά η ιστορία των Kardashian και Humphries με την Kim ήδη να είναι μητέρα ενός παιδιού, καρπός του έρωτά της με τον Kanye West.

Διαβάστε επίσης:

Η Kardashian «ανέβασε» την πλέον αποκαλυπτική φωτο του πισινού της (φωτο)

Πόσα χρήματα «έπιασε» τελικά η δημοπρασία με θέμα την Kate Moss;