Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση του Πρίγκιπα Γεώργιου

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση του Πρίγκιπα Γεώργιου

Τι ανακοίνωσε το παλάτι

Η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton ,τις τελευταίες εβδομάδες ασχολείται μόνο με την Βάπτιση του Πρίγκιπα Γεωργίου που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου και επιτέλους το παλάτι αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη ημέρα του νεότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Η τελετή θα διαρκέσει 45 λεπτά, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 15:00 Αγγλίας και θα πραγματοποιηθεί όχι στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου όπως είθισται αλλά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ , στο μικρό Βασιλικό Παρεκκλήσι, εκεί που είχε εκτεθεί η σορός της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ , τον Σεβασμιώτατο Justin Welby. Τα ρούχα του Πρίγκιπα Γεωργίου, σύμφωνα με την παράδοση , θα είναι ένα μεταξωτό- δαντελένιο φόρεμα. Μάλιστα το φόρεμα θα είναι ένα πιστό αντίγραφο της κόρης της Βασίλισσας Βικτωρίας όπως το φόρεσε το 1841 .

'Ηδη στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο ετοιμάζονται νομίσματα για τον εορτασμό της βάφτισης του Πρίγκιπα ενώ πριν την τελετή θα γίνει και μια επαγγελματική φωτογράφιση με την Βασίλισσα και τους τρεις μονάρχες, Πρίγκιπα Κάρολο, Γούλιαμ και Γεώργιο.

Όσον αφορά τους νονούς του μικρού Πρίγκιπα, ένας από τους επτά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα είναι ένας φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το σχολείο, ο Fergus Boyd , χρηματιστής στο επάγγελμα.