«Μην τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για την Angelina»! Ποια διάσημη παρουσιάστρια απείλησαν τα αφεντικά της;

Γωγώ Φούντα
«Μην τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για την Angelina»! Ποια διάσημη παρουσιάστρια απείλησαν τα αφεντικά της;

Νισάφι πια!

H Chelsea Handler ως γνωστόν είναι κολλητή της Jennifer Aniston, ή μάλλον είναι η αντικαταστάτρια της Courteney Cox, τώρα που οι δύο πρώην συμπτωταγωνίστριες και κολλητές δεν λένε ούτε καλημέρα! Και εφόσον η Chelsea έλαβε τη... βαρύνουσα αυτή θέση, το πήρε πατριωτικά και σε μία προσπάθεια να μην απογοητεύσει την Aniston, ξεκίνησε έναν άτυπο πόλεμο στην Angelina Jolie!

Όχι μόνο δεν τη συμπαθεί, εντάξει πήρε τον άντρα της φίλης της, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει κυριολεκτικά εκτροχιαστεί, κάνοντας ακόμα και ρατσιστικά σχόλια για τα παιδιά του ζεύγους Jolie-Pitt, για να μην αναφέρουμε ότι επαναλαμβάνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι η Angelina είναι δαίμονας και σατανική!

Επειδή όμως η Handler δεν είναι και ο... Θεός, αν κι εκείνη μάλλον το πιστεύει, τα αφεντικά της στη Universal τα οποία αντιλαμβάνονται ότι η Angelina είναι η star της υπόθεσης, της είπαν εμέσως πλην σαφώς να βγάλει το σκασμό και να μην ξαναπιάσει στο στόμα της την Angelina, γιατί οι βλακείες που λέει κάνουν κακό στην εικόνα τους!

Η Chelsea φυσικά αντέδρασε αλλά αναγκάστηκε να δεχτεί, γιατί δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς! Σημειωτέον, πιστεύει ακράδαντα ότι η Angelina ξελόγιασε το Brad με... kinky sex! Κάτι το οποίο κατά τη γνώμη της είναι... κακό! Άβυσσος η ψυχή της Handler, αλλά ακόμα πιο άβυσσος της Aniston που την κάνει και παρέα!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος διάσημος ηθοποιός βοήθησε ένα νεαρό ζευγάρι να τα... ξαναβρεί;

Οι celebrities και τα δίδυμα αδέλφια τους

Τρελάθηκε; Ποια star ξοδεύει 100.000 δολάρια το χρόνο σε... κλινοσκεπάσματα;