Ποια διάσημη ηθοποιός ξέσπασε δημόσια σε λυγμούς;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός ξέσπασε δημόσια σε λυγμούς;

Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος όπου όλοι γίναμε μάρτυρες του γοερού δημόσιου κλάματος της Anne Hathaway, και όλα αυτά επειδή κέρδισε το Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου, και είπε να το επαναλάβει, αλλά αυτή τη φορά για πιο σοβαρό λόγο τουλάχιστον!

Την Κυριακή λοιπόν η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε μετά του συζύγου Adam Shulman, σε εκδήλωση για τη βράβευση διάσημης γιατρού και ήταν αυτή που ανέλαβε να την προλογίσει χωρίς βέβαια κανείς να μπορέσει να φανταστεί τη συνέχεια.

«Η Dr. Karlan βοήθησε έναν πολυαγαπημένο φίλο μου... με συγχωρείτε», είπε η Anne και ξέσπασε σε λυγμούς, με τον καλό της από δίπλα να της κρατάει το χέρι. «Βοήθησε έναν πολυαγαπημένο φίλο μου πρόσφατα να παλέψει τον καρκίνο και να τον νικήσει και πραγματικά δεν έχω λόγια να την ευχαριστήσω. Δεν είσαι μόνο η γιατρός του φίλου μου αλλά είσαι και δική μου φίλη! Και είμαι πολύ ευτυχισμένη που εσείς οι δύο εξολοθρεύσατε τον καρκίνο», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

Η αλήθεια είναι, ότι είναι μακράν ο πιο σοβαρός και συγκινητικός λόγος για τον οποίο έχει κλάψει δημόσια εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Διαβάστε ακόμη:

H Κim και ο Kanye αρραβωνιάστηκαν: Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης πρότασης γάμου!

Γιατί το έκανες αυτό Johnny; Ο Depp έγινε κατάξανθος! (δείτε φωτό)

Ποια στάρλετ την έχει «ψωνίσει» και το παίζει ντίβα επειδή το αγόρι της είναι superstar;