Συγκλονιστικά αγνώριστος ο Jake Gyllenhaal αφού έχασε 10 κιλά για ένα ρόλο

Συγκλονιστικά αγνώριστος ο Jake Gyllenhaal αφού έχασε 10 κιλά για ένα ρόλο

Οι φωτογραφίες θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Ο Jake Gyllenhaal συγκλόνισε με την απίστευτα αδυνατισμένη του εμφάνιση στα Βραβεία Κινηματογράφου του Hollywood το βράδυ της Δευτέρας.
Αν κα η απώλεια των 10 κιλών του είναι απόλυτα δικαιολογημένη αφού έγινε για τις ανάκγες του νέου του ρόλου, όπου υποδύεται έναν ρεπόρτερ που μπλέκει με τον υπόκοσμο του Λός Άντζελες, ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νέα του εμφάνιση είναι ανησυχητική . Είναι τόσο αδύνατος που τα ζυγωματικά του προεξέχουν αισθητά ενώ ο star επιμένει ότι όλο αυτό το look έπρεπε να είναι έτσι λόγο του χαρακτήρα του Lou.
Όσον αφορά για τη δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να χάσει τόσο βάρος ο Jake είπε: "Λατρεύω αυτή την ταινία. Αυτό έκανα. Πραγματικά δεν υπήρχε τεχνική".

Ωστόσο στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε ανδρικό περιοδικό ότι χρησιμοποίησε την μέθοδο Pankur που περιλαμβάνει τρέξιμο και άλματα μεταξύ κτιρίων ή άλλα φυσικά εμπόδια ενώ όσον αφορά τη διατροφή του έκανε έξι μικρά γεύματα την ημέρα που περιείχαν πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λίπη ενώ σε καθημερινή βάση κατανάλωνε πολύ νερό.

Διαβάστε επίσης:

O Jake Gyllenhaal αδυνατίζει για τις ανάγκες ρόλου!

«Το να με αποκαλούν gay είναι τεράστιο κομπλιμέντο!»: Ποιος γοητευτικός star του Hollywood το δήλωσε;