Ποιας star ο σοφέρ καβάλησε το πεζοδρόμιο για να την κρατήσει μακριά απο φωτογράφους και θαυμαστές;

Γωγώ Φούντα
Ποιας star ο σοφέρ καβάλησε το πεζοδρόμιο για να την κρατήσει μακριά απο φωτογράφους και θαυμαστές;

Θέτοντας μάλιστα τη σωματική ακεραιότητα των παρευρισκομένων σε κίνδυνο;

Είναι διάσημη, είναι όμορφη, είναι ταλαντούχα είναι, δυστυχώς, και ολίγον... ψωνισμένη, ειδικά τον τελευταίο καιρό! Ο λόγος για τη Natalie Portman η οποία για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε αυτό που πιστεύει σύσσωμο το Hollywood: Ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν λέει να το... ξεκαβαλήσει!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, έδωσε το παρών στο πάρτι για τη ταινία Thor όπου και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Chris Hemsworth. Απαστράπτουσα, όπως άλλωστε την έχουμε συνηθίσει, και συνοδευόμενη από το σύζυγό της Benjamin Millepied, αφού φωτογραφήθηκε και... ψιλοχαμογέλασε για λίγο, κάποια στιγμή βαρέθηκε και έθεσε σε εφαρμογή ένα... ριψοκίνδυνο σχέδιο προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους και τους θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τα ινδάλματά τους!

Ενώ λοιπόν οι ανυποψίαστοι, περίμεναν να κάνουν τη δουλειά τους μέσα στη βροχή, ο σοφέρ της Portman καβάλησε το πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο της star, θέτοντας σε κίνδυνο όσους ήταν εκεί γύρω, προκειμένου το αφεντικό του να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αναίμακτα! Θύματα ευτυχώς δεν υπήρξαν, αλλά είναι σίγουρο ότι με αυτή τη συμπεριφορά δεν την βλέπουμε καλά τη Natalie.

Μα τι παθαίνουν όλοι μόλις πάρουν ένα Oscar; Ή τουλάχιστον αυτοί που έτσι κι αλλιώς την είχαν τη λόξα τους, γιατί ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με αρκετά παραπάνω κιλά;

Πάλι βρε Britney; Η διάσημη τραγουδίστρια... ξανακύλισε!

Ο John Mayer θα παντρευτεί την Katy Perry; Τι δήλωσε;