Η Kim Kardashian αποκαλύπτει ότι τα σχόλια για το βάρος της την έκαναν να βάλει τα κλάματα

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει ότι τα σχόλια για το βάρος της την έκαναν να βάλει τα κλάματα

Πώς έχασε 21 κιλά η τηλεπερσόνα;

Εκτός από την πρόταση γάμου, που της έκανε την περασμένη Κυριακή ο αγαπημένος της, Kanye West, η Kim Kardashian είναι πολύ χαρούμενη και για τη νέα της σιλουέτα, αφού κατάφερε να χάσει 21 ολόκληρα κιλά.

«Δεν ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερα και αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό. Ήμουν αφοσιωμένη στον στόχο μου και είχα κίνητρα και όλο αυτό απέδωσε. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι έχω την δύναμη να ανταπεξέλθω και σε άλλες προκλήσεις», είπε, και συμπλήρωσε ότι κανείς δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολα πέρασε αφού και η ίδια το έκρυβε.

«Για εμένα η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά πιο δύσκολη απ' ότι έβλεπαν οι άνθρωποι στο show μου ή στα περιοδικά. Έτσι, το να είμαι ξανά ο εαυτός σου με κάνει να νιώθω ξανά καλά. Έχει να κάνει με το αν αισθάνομαι στα καλύτερά μου».

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε ότι, τα καυστικά σχόλια για τα κιλά που πήρε, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την έκαναν να θέλει να βάλει τα κλάματα, πολλές φορές. «Κάθε μέρα άκουγα τους ανθρώπους να με κρίνουν και αυτό με επηρέαζε. Λίγο- λίγο τα σχόλιά τους σημάδευαν την ψυχή μου. Ήθελα να απομονωθώ από τα media και όλη την δημόσια ζωή μου και να τα αγνοήσω όλα», είπε.

Και μπορεί τους πρώτους μήνες, μετά την γέννηση της μικρής Nori η Kardashian να μην έκανε δίαιτα αφού, όπως λέει «επικεντρώθηκα στο ναγίνω η καλύτερη μαμά που μπορούσα», αλλά περιόρισε τις θερμίδες που έπαιρνε καθημερινά γιατί δεν ήθελε τα κακεντρεχή σχόλια να συνεχιστούν. Η 33χρονη celebrity ακολουθεί την δίαιτα Atkins ενώ κάνει pilates, βάρη και αερόβια.

Διαβάστε ακόμα:
Η Kim Kardashian αγόρασε τουαλέτες από ατόφιο χρυσάφι
Δείτε την Kim Kardashian λίγες ώρες πριν τον τοκετό: «Πρέπει να γεννήσω τώρα»
Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους