Τρομάξαμε. Δείτε την πεθερά Middleton 3 ώρες πριν την βάφτιση

Τρομάξαμε. Δείτε την πεθερά Middleton 3 ώρες πριν την βάφτιση

Και λέμε ότι το make -up δεν κάνει θαύματα;

Τελικά οι κομμωτές και οι make-up artist δεν είναι απλά επαγγελματίες που κάνουν την δουλειά τους, είναι "μάγοι". Όσο κι αν πιστεύουμε ότι το πολύ μακιγιάζ και το επιτηδευμένο μαλλί δεν είναι απαραίτητο για να αναδείξει μια γυναίκα στην περίπτωση της μαμάς Middleton τα παίρνουμε όλα πίσω. Αρκεί να δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Μια φωτογραφία της Carole Middleton 3 ώρες πριν ξεκινήσει η βάφτιση του πρίγκιπα George ήταν αρκετή για να μας έρθουν τα πάνω κάτω. Η μαμά Middleton, που μπορεί να συγγένεψε με την βασιλική οικογένεια αλλά κατά τα άλλα παραμένει μια απλή θνητή, εθεάθη με ένα παντελόνι και ένα πουκαμισάκι την στιγμή που πήγαινε να φτιάξει το μαλλί στην κομμώτρια.

Ως εδώ όλα καλά. Αν όμως δείτε το πρόσωπο θα τρομάξετε. Πραγματικά δεν μπορεί να είναι αυτή. Λες και είναι κάποια πρωτοξάδελφή της. Δεν γίνεται. Αγέλαστη, με το μαλλί πιασμένο πάνω όπως- όπως και τα χαρακτηριστικά της τόσο σκληρά! Και ξαφνικά την βλέπετε στην φωτογραφία από τα πριγκιπικά βαφτίσια βαμμένη, με μαλλί ισιωμένο, καπελαδούρα, chic ρουχαλάκι και χαμογελαστή.

Τι να πούμε; Μήπως η φωτογραφική κάμερα δεν ήταν καλή; Μήπως η γωνία από την οποία τραβήχτηκε ήταν κάπως; Λέτε όντως να μην είναι αυτή και να είναι καμιά ξαδέλφη;

Διαβάστε επίσης:

Και το όνομα αυτού... George! Δείτε φωτογραφίες από τη βασιλική βάφτιση