Είναι επίσημο: o James Dornan θα πρωταγωνιστήσει στο «50 Shades of Grey»

Είναι επίσημο: o James Dornan θα πρωταγωνιστήσει στο «50 Shades of Grey»

Όσα δεν ξέρετε για το διάσημο μοντέλο που έγινε ηθοποιός.

Είναι πρώην της Keira Knightley, είναι παντρεμένος και περιμένει το πρώτο του παιδί, έχει αξιοζήλευτους κοιλιακούς και στα τριάντα ένα του ετοιμάζεται να κατακτήσει το Hollywood.

Ο λόγος για τον Jamie Dornan, που επίσημα είναι ο νέος πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής μεταφοράς του «50 Shades of Grey». Το όνομά του ακούστηκε πολύ εδώ και δύο εβδομάδες ως αντικαταστάτης του Charlie Hunnam στον ρόλο του Christian Grey και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ποιος, όμως, είναι ο τριανταενάχρονος που αναμένεται να γίνει το νέο hot boy του Hollywood;

Ο Jamie κατάγεται από την Ιρλανδία, είναι γιος μαιευτήρα και έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές. Για δύο χρόνια (2003-2005) ήταν ο σύντροφος της Keira Knightley, ενώ τώρα περιμένει το πρώτο του παιδί από την σύζυγό του Amelia Warner, που ένα φεγγάρι έβγαινε με τον Colin Firth. Έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες τoυ Calvin Klein στο πλευρό της Eva Mendes και της Kate Moss, ενώ το 2009 ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον διαγωνισμό εύρεσης του επόμενου ανδρικού προσώπου της διάσημης εταιρίας εσωρούχων. Επίσης, ήταν πρόσωπο των Armani, Aquascutum, Zara και Banana Republic.

Τέλος, αν νομίζετε πως ο Jamie, που αγαπά και τη μουσική (ήταν μέλος της μπάντας «Sons of Jim» μέχρι το 2008 που διαλύθηκε) είναι άλλο ένα «όμορφο αγγούρι», που αποφάσισε από μοντέλο να γίνει ηθοποιός, οφείλετε να μάθετε πως τα πήγε πολύ καλά ως serial killer στη σειρά του BBC «The Fall» (θα γυριστεί και δεύτερη σεζόν), ενώ έχει παίξει και στην ταινία «Marie Antoinette» της Sofia Coppola, αλλά και στην αμερικανική σειρά «Once Upon a Time».

Διαβάστε επίσης:

Η Rihanna και η Ελλάδα

DPG Network