«Mυρίζει σαν... τσοπανόσκυλο»! Ποια star το είπε για τον επίσης διάσημο σύντροφό της;

Γωγώ Φούντα
«Mυρίζει σαν... τσοπανόσκυλο»! Ποια star το είπε για τον επίσης διάσημο σύντροφό της;

Σύμφωνα με φήμες δεν είναι φαν της... καθαριότητας!

H αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για την αγάπη που έχει ο Brad Pitt στην... απλησιά, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μαρτυρίες σχετικά με τη δυσοσμία του διάσημου γόη!

Στην αρχή πιστεύαμε ότι όλα αυτά είναι φήμες και πως ένας τόσο όμορφος άνθρωπος είναι οξύμωρο να ζέχνει, αλλά τελικά μάλλον κάναμε λάθος! «Τώρα που ο Brad είναι μακριά από την Angelina λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε χρησιμοποιεί καν σαπούνι όταν κάνει μπάνιο! Πρόσφατα έμαθε ότι εκτός του ότι κάνει κακό στο δέρμα, επιβαρύνει το περιβάλλον γι΄αυτό και προτιμά ένα φυσικό μείγμα από λεμόνι, νερό και μήλο», υποστηρίζει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας.

«Όπως είναι φυσικό, αυτό δεν αρκεί για να απομακρύνει μικρόβια και μυρωδιά, με αποτέλεσμα η Angelina να έχει πια αγανακτήσει! Μάλιστα τα παιδιά τους τον αποκαλούν "βρωμερό μπαμπά", ενώ η Angie του έχει πει ουκ ολίγες φορές ότι βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο! Μάλιστα, κάποτε τον ανάγκασε να κάνει μπάνιο με κανονικό σαπούνι μπας και... ξεμυρίσει»!

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά πραγματικά γελάσαμε πολύ! Το έχουμε ανάγκη άλλωστε...

Διαβάστε ακόμη:

Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood: Kerr και Bloom χωρίζουν (αλλά γιατί;)

«Η Miley Cyrus δεν ξέρει να ντυθεί και η Katy Perry είναι τελειωμένη». Ποια το είπε;

Δούκισσα Νομικού: Τώρα και μέσα στις 45 (!) πιο sexy γυναίκες του κόσμου