O Orlando Bloom μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του

O Orlando Bloom μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του

«Δεν είμαστε φίλοι...είμαστε οικογένεια»

Μέχρι και χθες το πρωί ο γνωστός ηθοποιός Orlando Bloom απέφευγε να μιλήσει για το διαζύγιό του με την Miranda Kerr όμως το βράδυ είχε πιο αποκαλυπτική διάθεση ο αστέρας του Hollywood και αναφέρθηκε στο χωρισμό με την επί 3 χρόνια σύζυγό του.

0 36χρονος ηθοποιός και το 30χρονο μοντέλο, μόλις πριν ένα 24ωρο ανακοίνωσαν ότι επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή του αν και από το γάμο τους έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι μόλις 2 ετών τον Flynn.

Πηγαίνοντας προς το Broadway - όπου πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο Romeo and Juliet- ο Orlando Bloom εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν και χωρίζουν θα παραμείνουν πάντα κοντά ο ένας στον άλλο. Μιλώντας στο TMZ δήλωσε: "Δεν είμαστε φίλοι. Είμαστε οικογένεια".

Το ζευγάρι που έβαλε τέλος στο γάμο του έχουν δηλώσει την επιθυμία να στηρίξει ο ένας τον άλλο στην ανατροφή του παιδιού τους. Ο μεγάλος σταρ της ταινίας "Οι Πειρατές της Καραϊβικής" άρχισε να βγαίνει με τον γνωστό μοντέλο της Victoria Secret το 2007 ενώ παντρεύτηκαν λίγο πριν υποδεχθούν τον γιο τους το 2011.

Τελευταία φορά που ο Orlando και η Miranda έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν το Σεπτέμβριο όπου και τον στήριξε με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης.

Για ποιόν λόγο χώρισαν ακόμα δεν το έχουν ανακοινώσει πάντως αίσθηση προκαλούν τα "καυτά" φιλιά που δίνει ο Orlando Bloοm στην συμπρωταγωνίστριά του Condola Rashad και όπως αποκάλυψε απολαμβάνει να την φιλά. Μια συμπεριφορά που όπως σχολιάζουν τα ξένα ΜΜΕ δεν θυμίζει και πολύ πονεμένο άνδρα που μόλις ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την γυναίκα του.

Εμπορικό τρικ ή ένα νέος έρωτας γεννήθηκε στο σανίδι.

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood: Kerr και Bloom χωρίζουν (αλλά γιατί;)