H Christina Ricci παντρεύτηκε!

H Christina Ricci παντρεύτηκε!

Τον αγαπημένο της James Heerdegen σε μία σεμνή τελετή

Το χαριτωμένο κορίτσι που πρωταγωνίστησε στο Mermaids μεγάλωσε και έβαλε βέρα στο δεξί! Η Christina Ricci, ετών 33, παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, James Heerdegen εχθές 27/10 σε μία σεμνή τελετή στη Νέα Υόρκη.

Η Christina έχει αποθεώσει το ρόλο της στο The Addams Family, στον Casper, στο The Ice Storm καθώς και το Grey's Anatomy, όμως γνώρισε τον πραγματικό έρωτα, όπως λέει γα πρώτη φορά στο πλατό του TV show Pan Am.

Η Christina στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη με τον κωμικό Owen Benjamin, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας All's Faire in Love.

Η Christina επιβεβαίωσε τον αρραβώνα το Φεβρουάριο αλλά την έχουμε δει να φορά το δαχτυλίδι από τον Οκτώβριο. Το Μάϊο είπε στο Life & Style πως είχε βρει τοποθεσία και cataring για το γάμο και έψαχνε το νυφικό. Τελικά το βρήκε! Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, φόρεσε λευκό νυφικό με ψηλό, κλειστό λαιμό, μακριά μανίκια με χάντρες και ουρά. Είχε κότσο στο πλάϊ και φορούσε βέλο.

Οι καλεσμένοι χόρεψαν μετά την τελετή ενώ υπήρχε και τραπέζι με γλυκά και κεράσματα με αφορμή τον εορτασμό του Halloween. Αναμένουμε φωτό με αγωνία!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star σχεδιάζει για την Make Up For Ever;

Ο Woody Allen και οι πρωταγωνίστριες - μούσες του