Ο Mickey Rourke για πρώτη φορά χωρίς την περούκα του!

Ο Mickey Rourke για πρώτη φορά χωρίς την περούκα του!

Kαι το θέαμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό.


Δύο ταινίες ήταν αρκετές για να εκτοξεύσουν τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του Hollywood και στις γυναικείες φαντασιώσεις στη δεκαετία του 80. Το άλλοτε sex symbol, ο κύριος "9 ½ Εβδομάδες" και "Άγρια Ορχιδέα" αφού μυήθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και μετά από μερικές αποτυχημένες κινηματογραφικές επιλογές κατέληξε σε καρικατούρα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Aν και τα τελευταία χρόνια επέστρεψε με επιτυχημένους ρόλους στο αμερικανικό box office, παρόλα αυτά η εμφάνισή του και κυρίως το πρόσωπό του παραμείνει στο μικροσκόπιο των διεθνών media που πάντα βρίσκουν ένα... κακό λόγο να πουν. Η τελευταία του εμφάνιση χωρίς περούκα έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστραψουν και για ακόμη μια φορά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια.

Ο 61χρονος πλέον Mickey Rourke δεν έχει πολλά μαλλιά και όπως θα διαπιστώσετε η περούκα είναι απαραίτητη για τις δημόσιες εμφανίσεις του. Τη λιγοστή κόμμη του, όμως, φροντίζει να την βάφει στο γνωστό χρώμα καφέ – κομοδινί.


Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από την έξοδό του από το γυμναστήριο και τουλάχιστον για το σώμα έχουμε να πούμε τα καλύτερα!

O Mickey Rourke θα βγάλει τα δόντια του για την νέα του ταινία