Σκάνδαλο: Ούτε η παντρεμένη Meryl Streep δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του Jack Nicholson

Σκάνδαλο: Ούτε η παντρεμένη Meryl Streep δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του Jack Nicholson

Η βιογραφία του ταλαντούχου ηθοποιού, που έχει προκαλέσει σάλο στο Hollywood

Με το μόνιμα ειρωνικό ύφος, τον πληθωρικό χαρακτήρα και το βλέμμα του ο Jack Nicholson έχει γοητεύσει πολλές, όμορφες και διάσημες γυναίκες αλλά η –αγαπημένη του Hollywood- Meryl Streep δεν θεωρήθηκε ποτέ μία από αυτές.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν ένα φλερτ στην πρώτη ταινία που γύρισαν μαζί, το Heartburn αλλά τώρα, μία νέα βιογραφία του Nicholson αναμένεται να προκαλέσει σάλο, αφού υποστηρίζει ότι, και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας τους, Ironweed, οι δύο τους ήρθαν πολύ πιο κοντά παρότι η -37χρονη τότε- Streep ήταν παντρεμένη. Το 1987, λοιπόν, στα γυρίσματα της ταινίας, μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είδαν την Streep να εξαφανίζεται στο καμαρίνι του Nicholson για αρκετή ώρα. Ο συγγραφέας του βιβλίου, Marc Eliot, υποστηρίζει ότι η επίσκεψη της Streep δεν έγινε για να συζητήσει η σταρ το σενάριο με τον συμπρωταγωνιστή της. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι το τροχόσπιτο του -50χρονου τότε- ηθοποιού πήγαινε πέρα- δώθε με μεγάλη ένταση, ενώ ένας από τους παρευρισκόμενους αναφέρει ότι «Ό,τι κι αν γινόταν εκεί μέσα, ήταν εκτός ελέγχου και έκανε πολλούς ανθρώπους του συνεργείου να έρθουν σε αμηχανία».


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Streep είναι παντρεμένη, από το 1978 με τον γλύπτη Don Gummer και είχε αρνηθεί, τότε, τις φήμες για σχέση της με τον Nicholson ενώ, την περίοδο των γυρισμάτων του Ironweed, ο σταρ διατηρούσε σχέση με την Anjelica Huston. Κατά πόσο οι ισχυρισμοί του συγγραφέα είναι πραγματικοί, υποθέτουμε ότι μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:
Μeryl Streep-Julia Roberts: Μία νέα κόντρα γεννιέται;
Leonardo Dicaprio- Jack Nicholson: σα δύο σταγόνες νερό
Oι καλογερασμένες: Αυτές είναι οι διάσημες του Hollywood που φαίνονται εκθαμβωτικές μετά τα 50