Δείτε το video: Γνωστός κομμωτής που έχει κάνει guest σε ταινία των 80s και είναι σήμερα αγνώριστος

Δείτε το video: Γνωστός κομμωτής που έχει κάνει guest σε ταινία των 80s και είναι σήμερα αγνώριστος

Ναι, μιλάμε για τον αγαπημένο συμμετέχοντα του Dancing with the stars και γνωστό, κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά.

Τον έχουμε μάθει κεφάτο, τσαχπίνη και χωρίς καμιά έννοια στον κόσμο, η χαρά της ζωής προσωποποιημένη, γι' αυτό και είναι ακαταμάχητος σε όλους, ανεξάρτητα από τα γούστα και τις προτιμήσεις του καθενός. Και φυσικά, εκτός των άλλων, δεν τον έχουμε δει ποτέ χωρίς περιποιημένη κόμη, διακριτικό μακιγιάζ και προσεγμένους συνδυασμούς –επώνυμων- ρούχων.

Ποιος θα μπορούσε, όμως, να φανταστεί ποτέ, πως ο Τρύφωνας Σαμαράς, πριν γίνει ο διάσημος κομμωτής και η λατρεμένη περσόνα της showbiz που είναι τώρα, είχε ένα «ένοχο», κατά κάποιο τρόπο, παρελθόν. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Απλώς φαίνεται πως ο αγαπητός Τρύφωνας είχε πάρει κάποιες λανθασμένες αποφάσεις στη ζωή του, και πιο συγκεκριμένα το 1988, όταν είχε παίξει σε μια αμφιβόλου ποιότητας ταινία, με τον τίτλο «Φοιτήτριες».

Το στόρι της ταινίας, η οποία είναι η αποθέωση του cult κινηματογράφου, αν όχι trash, είναι η εξής: Η Αντιγόνη είναι μια φοιτήτρια που περιστασιακά εκδίδεται επί πληρωμή. Μια μέρα απάγεται από ένα κύκλωμα πορνείας. Με αφορμή την εξαφάνιση της Αντιγόνης, η Ρένα Νικολάου, μια μαχητική δημοσιογράφος, κάνοντας μια έρευνα για την εφημερίδα της, έκπληκτη βρίσκεται μπροστά σε ένα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών και παραγωγής πορνοταινιών για την Μέση Ανατολή, τον Τρίτο Κόσμο και τις Ασιατικές Χώρες. Η αστυνομία αδυνατεί να την βοηθήσει. Αποφασίζει μόνη της, ν' αρχίσει την έρευνα για να τους αποκαλύψει και να ελευθερώσει τη φοιτήτρια.

Και κάπου εκεί έρχεται ο Τρύφωνας Σαμαράς, στον ρόλο του ιδιοκτήτη βίντεοκλαμπ «Στάθη», για να βοηθήσει την Ρένα Νικολάου στην αποστολή της.

Ειλικρινά, κάθε περαιτέρω περιγραφή του γνωστού κομμωτή, είτε για την εμφάνιση είτε για τον ρόλο του, δεν μπορεί να αποδοθεί επακριβώς με αρκετές λέξεις. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα και, αν νιώσετε το σαγόνι σας να πέφτει στο πάτωμα, μην ανησυχείτε. Εμείς ακόμα μαζεύουμε τα δικά μας.