Ο Ashton Kutcher σχεδιάζει το νέο tablet για τη Lenovo! (δείτε το video)

Ο Ashton Kutcher σχεδιάζει το νέο tablet για τη Lenovo! (δείτε το video)

Επιλέγει και ελέγχει την απόδοση του προϊόντος

Ακολουθώντας μια μακρά παράδοση, celebrity περσόνων που ανακατεύτηκαν με την τεχνολογία- όπως οι Lady GaGa και Alicia Keys, ο Ashton Kutcher ξεκινά μια συνεργασία με τη Lenovo (η πιο δημοφιλής εταιρεία υπολογιστών, ipad, smarthones κλπ στον κόσμο, με τις περισσότερες πωλήσεις αυτή τη στιγμή).

O γνωστός ηθοποιός, αξιοποιεί τις σπουδές του και το χόμπι του και κατέχοντας αρκετές τεχνολογικές γνώσεις, καταλαμβάνει τη θέση του product engineer για τον κολοσσό Lenovo, σε ό, τι αφορά το νέο tablet της εταιρείας ονόματι YOGA. Είναι πραγματικά πρωτοποριακός ο σχεδιασμός του και οι δυνατότητες. Σας το υπογράφουμε, μιας και πρόσφατα βρεθήκαμε σε παρουσίαση τoυ brand.

Ο Kutcher πέρα από τις σπουδές του σαν πολιτικός μηχανικός, έχει ειδίκευση στις νέες τεχνολογίες και τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με αρκετές δημοφιλείς εταιρείες ηλεκτρονικών και τεχνολογίας. Είναι εδώ και χρόνια επενδυτής σε εταιρείες με προϊόντα high-tech. Επίσης ο ηθοποιός έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια Twitter followers, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει το social media marketing του προϊοντος. Ένα νέο ρίσκο του Kutcher που νομίζουμε θα του βγει σε καλό. Ούτως ή άλλως, η τεχνολογία και το γνωστικό αντικείμενο είναι κάτι που κατέχει, παρότι δεν το γνωρίζουν πολλοί.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίασή του, παρακάτω (O Ashton εμφανίζεται στο 3:30).

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης;

Πώς αντέδρασε η Mila Kunis όταν έμαθε ότι ο Ashton… βρέθηκε με την Demi;