Richard Gere: Πώς είναι σήμερα ο κάποτε πιο sexy άντρας στον κόσμο;

Richard Gere: Πώς είναι σήμερα ο κάποτε πιο sexy άντρας στον κόσμο;

Δείτε το πρώην sex symbol του Hollywood

Το να μεγαλώνει ένας ωραίος άντρας και να βλέπει τον εαυτό του να μεταμορφώνεται από sex symbol, σε ένα συμπαθητικό ηλικιωμένο άντρα με κατάλευκα μαλλιά, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Όσο εξοικειωμένος και να είναι κάποιος με την ηλικία του και την εμφάνισή του –και ο Richard Gere είναι, όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές- δεν γίνεται να μην νοσταλγεί την παλιά του εικόνα, εκείνη που έκανε τις περισσότερες γυναίκες του πλανήτη να τον ερωτευτούν τρελά.

Το 1999 το περιοδικό People τον ψηφίζει ως τον πιο σέξι άντρα ηθοποιό που βρίσκεται εν ζωή, επικυρώνοντας στην πραγματικότητα κάτι που όλοι γνώριζαν στο Hollywood. Από το 1980 που ο 31άχρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε την ταινία "American Gigoglo" καθιερώθηκε ως το απολυτό sexy ίνδαλμα, τίτλο που κράτησε για πολλές δεκαετίες.

Σήμερα στα 64 του διατηρεί κάτι από την παλιά του γοητεία, αλλά σίγουρα οι περισσότερες θέλετε να τον θυμόσαστε σαν εκείνο τον ωραίο και πετυχημένο επιχειρηματία, που κέρδισε την καρδιά της "Pretty woman", Julia Roberts.