Δείτε όλα τα τατουάζ της Rihanna!

Δείτε όλα τα τατουάζ της Rihanna!

Τι σημαίνουν ένα προς ένα;

Aπό τις σταρ που έχουν τα περισσότερα τατουάζ στο σώμα τους, βρίσκοντας πάντα χώρο για άλλο ένα, είναι η Rihanna.

To πρώτο της τατουάζ, ήταν το 2006. Δύο νότες στο πόδι, που συμβόλιζαν το ξεκίνημα της μουσικής της καριέρας.

Το πρώτο της τατουάζ το κάλυψε τον Ιούνιο του 2012, αντικαθιστώντας το με ένα αιγυπτιακό γεράκι.

Το 2008 και ενώ βρισκόταν στο Μαϊάμι, χτύπησε ένα skull με κόκκινο φιογκάκι πίσω από τον αστράγαλο, το οποίο συμβόλιζε εκείνη και ήταν για χρόνια το μόνο χρωματιστό της τατουάζ.

Την ίδια χρονιά, όντας στη Νέα Ζηλανδία, έκανε ένα παραδοσιακό tribal maori νύχι δράκου στο χέρι, ίδιο με του Chris Brown.

Στο Λος Άνζτελες, την ίδια περίοδο έγραψε "Love" στη μέσα μεριά του μεσαίου της δαχτύλου. Της αρέσει η αντίθεση του συναισθήματος με τη χειρονομία είχε πει.

Ιούνιος του 2008 και η σταρ συνεχίζει πάλι στην περιοχή των δαχτύλων, χτυπώντας ένα "Shhh" στο δείκτη. Το αντέγραψαν άμεσα οι Lindsay Lohan, Lily Allen, και Cher Lloyd.

Στα πλευρά της από την αριστερή πλευρά έχει ένα τατουάζ που δεν ξέρουμε πότε το απέκτησε. Τι λέει; “Al Hurria fi Al Maseeh”, που σημαίνει "ελευθερία βρίσκω στο θεό".

Μάρτιος του 2009 και η Rihanna κάνει δώρο ένα τατουάζ σε φίλη της. Εν τω μεταξύ ζηλεύει και χτυπά κι εκείνη ένα όπλο σε άλλο σημείο!

Σεπτέμβιος 2012 και η θεά Ίσιδα παίρνει τη θέση της κάτω από το στήθος της Riri. Συμβολίζει την απόλυτη γυναίκα, όπως και η γιαγιά της, την οποία "σημειώνει" στο ίδιο τατουάζ.

Την Ίσιδα ακολουθεί η θεά Νεφερτίτι, κάτω από τη μασχάλη- για δύναμη και αγάπη. Μαθαίνουμε όμως ότι η σταρ έχει αποκτήσει το εν λόγω πολύ νωρίτερα από ότι μας το έδειξε. Τον Ιάνουάριο του 2012!

Το σήμα του Ιχθύ έκανε επίσης πίσω από το λαιμό/αυτί το 2006. Γνωστός ο λόγος!

Ακολούθησε ένα αστεράκι στο πτερύγιο του αυτιού που απέκτησαν μαζί με την κολλητή της από τα Μπαμπέϊντος επισφραγίζοντας την φιλία τους Αύγουστο του 2006.

Τα αστέρια πίσω στην πλάτη, "σετάρονται" ας το πούμε με τα αστέρια που έχει ο Chris Brown πίσω από το αυτί.

Αύγουστο του 2010, έγραψε στο λαιμό της "Επαναστατρια Λουλούδι" -Rebelle Fleur διευκρινίζοντας πως δεν εννοεί πως είναι ένα επανασταστημένο άνθος...

Πίσω στον Ιούνιο του 2008, η Rihanna αποκτά στον αριστερό ώμο μια ημερομηνία “4.11.1986″. Είναι τα γενέθλια της κολλητής της, Melissa η οποία έχει στο ίδιο σημείο τα γενέλθλια της Riri. Το μάθαμε πρόσφατα!

Δεκέβριο του 2009, η Rihanna χτυπά το προσωπικό της motto “Never a failure, always a lesson” (=ποτέ μην το βλέπεις σαν αποτυχία, αλλά σαν μάθημα).

2012 και η τραγουδίστρια αποκτά ένα μικρό σταυρό στο λαιμό. Μπορεί να το κρύβει εύκολα ενώ σταματά να φορά σταυρό σε κολιέ!

Το 2007 η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει ένα τατουάζ από το Sanatana Dharma. της το έγραψαν λάθος και διαβάζεται: Χρόνιος πόνος, ειλικρίνεια, αυτοσυγκράτηση, εσωστρεφής ηρεμία, φόβος και θάρρος “!

Το 2012 απέκτησε επίσης σε άγνωστη γλώσσα ένα τατουάζ πάνω από το γοφό που γράφει Lover.

2013 και επισκεπτόμενη την Αυστραλία χτυπά με παραδοσιακό maori τρόπο ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι.

Διαβάστε ακόμη:

Tέλεια φρύδια τώρα: Απλά βήματα για να τα αποκτήσετε

Πώς τα τατουάζ άλλαξαν τη ζωή μιας γυναίκας που έχασε το στήθος της από καρκίνο