Δείτε τις πιο εκκεντρικές (δηλαδή ημίγυμνες) εμφανίσεις της Μiley Cyrus

Δείτε τις πιο εκκεντρικές (δηλαδή ημίγυμνες) εμφανίσεις της Μiley Cyrus

Είναι η νέα Rihanna;

Αν είμαστε ειδικοί στα θέματα showbiz (ναι, είμαστε!) έχουμε καταλάβει ότι η μικρή Miley Cyrus έχει αποφασίσει να "πετάξει" από πάνω της την γλυκιά και αθώα Hannah Montana, ρόλο που υποδύθηκε στην εφηβεία της και που την έκανε διάσημη παγκοσμίως!

Ξεχάστε το καλό κορίτσι της αμερικανικής επαρχίας. Η 20χρονη μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αλλάξει το "clean cut" image της, να μεταμορφωθεί στο νέο κακό κορίτσι της ποπ και να διεκδικήσει τον τίτλο το νυμφίδιου της ποπ, όπως η Britney Spears πριν από εκείνη!

Πρώτα αποχωρίστηκε την μακριά κόμμη της, τα έκοψε αγορίστικα, τα μισά τα ξύρισε, τους πέρασε πλατινέ απόχρωση, χάλασε τον αρραβώνα της με τον κούκλο Liam Hemsworth, έμαθε τα ακρυλικά νύχια και άφησε πίσω της τα τζιν και τα T-Shirts. Τη θέση τους πήραν τα καυτά σορτσάκια, οι ημιδιάφανες μπλούζες, τα αμφιλεγόμενα video clips και οι προκλητικές δηλώσεις.

Το περίφημο twerking στα αμερικανικά μουσικά βραβεία του Mtv έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη την επόμενη μέρα και είτε είσαι φαν της μουσικής της είτε όχι, την παρουσία της στην μουσική βιομηχανία την έμαθες για τα καλά!

Κι επειδή εμείς γνωρίζουμε κάλα τη showbiz (όπως σας είπαμε) έχουμε να της δώσουμε και μια συμβουλή! Δεν γίνεσαι εύκολα Rihanna όσα ρούχα και αν βγάλεις!

Εσείς δείτε πάντως τις πλέον πολυσυζητημένες εμφανίσεις της από τη στιγμή που ξεκίνησε η καριέρα της!

Διαβάστε ακόμη

Η Miley Cyrus κάπνισε ύποπτο «τσιγάρο» στην σκηνή των Mtv Awards στο Άμστερνταμ