Ποιος διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή;

Μετα την Catherine Zeta-Jones ακόμα ένας μιλά για το πρόβλημά του

Τελευταία στο Hollywood επικρατεί μία μόδα η οποία δεν έχει να κάνει καθόλου με κάποια τάση ή στυλ, αλλά με τις εξομολογήσεις των stars σχετικά με τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Μετά την Catherine Zeta-Jones η οποία αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, ακόμα ένας σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημά του, σε μία προσπάθεια να καταρρίψει ταμπού και προκαταλήψεις σχετικά με τις ψυχικές νόσους.

Ο βραβευμένος με Oscar λοιπόν, Richard Dreyfuss μίλησε σε γεύμα του Hope for Depression Research Foundation χωρίς φόβο αλλά με ειλικρίνεια και πάθος για το πρόβλημα κατάθλιψης που αντιμετωπίζει από την ηλικία των... 14 ετών! «Λέγοντας την ιστορία μου ελπίζω να βοηθήσω να μη στιγματίζονται πλέον οιν άνθρωποι αυτοί. Δεν είναι ντροπή να έχεις κατάθλιψη. Από τα 14 μου ζω με το άγχος και το φόβο! Είναι ακριβώς το συναίσθημα πριν το test που όμως δεν έχεις απολύτως καμία ιδέα για το τι πρόκειται να είναι. Ζω με το φόβο της αποτυχίας κάθε λεπτό σε όλη μου τη ζωή! Ωστόσο, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να αυτοκτονήσω γιατί η κόρη μου θα μου θύμωνε πολύ», εξομολογείται ο διάσημος ηθοποιός.

«Η βοήθεια των ειδικών με βοήθησαν να καταπολεμήσω όσο μπορούσα, τις ενοχές μου. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι αναζήτησης της κατάλληλης θεραπείας το οποίο διήρκησε 4 ολόκληρα χρόνια», ολοκλήρωσε ο Dreyfuss.

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή οι ψυχικές νόσοι να πάψουν να είναι ταμπού και όλο και περισσότεροι άνθρωποι να ζητούν βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την κόρη της Anna Nicole Smith 6 χρόνια μετά το θάνατό της μαμάς της

Ποιου star το twitter προκάλεσε την αντίδραση της Πρόνοιας;

Διάσημα λόγια περί... κιλών που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα!