Leonardo DiCaprio & Toni Garrn: γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του Leo

Leonardo DiCaprio & Toni Garrn: γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του Leo

Παρά τις φήμες περί χωρισμού το ζευγάρι εντοπίστηκε το Σαββατοκύριακο μαζί να γιορτάζει τα γενέθλια του Leonardo DiCaprio.

Παρά τις φήμες πως δεν τα πάνε πολύ καλά, φαίνεται πως το γερμανικής καταγωγής μοντέλο Toni Garrn και ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio είναι μαζί και μάλιστα στα καλύτερά τους, καθώς εντοπίστηκαν δυο φόρες τις τελευταίες ημέρες μαζί. Πριν δυο εβδομάδες το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό, ήσυχο γεύμα στο εστιατόριο Little Door στο Los Angeles. Οι δυο τους έφυγαν από το εστιατόριο χωριστά προσπαθώντας να αποφύγουν τους paparazzi.

Δεν τα κατάφεραν με τις φωτογραφίες και τόσο καλά, όμως, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Leo οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο club Tao στη Νέα Υόρκη για τα γενέθλιά του, όπου παρευρέθηκε και ο Orlando Bloom ενώ επί σκηνής τραγούδησε ο Kanye West. Στο πάρτι φυσικά ήταν και η Toni Garrn και οι δυο τους Leo και Toni εντοπίστηκαν να φιλιούνται και να είναι κοντά όλο το βράδυ. Μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεό με τα φιλιά τους στο instagram. Λέτε τώρα που μπήκε στα 39 ο DiCaprio να αποφασίσει να νοικοκυρευτεί;