Η πρεμιέρα του "Dancing with the stars Daily" και οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση

Η πρεμιέρα του "Dancing with the stars Daily" και οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση

Η πρεμιέρα της Ευγενίας Μανωλίδου με το μάτι του Queen.gr . Σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκε η τηλεθέαση αφού δεν ξεπέρασε το 10.5%. Πως είναι σήμερα το κλίμα στον ΑΝΤ1 μετά το πρώτο Dancing with a stars daily που δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Με μεγάλη αγωνία αγαπημένοι φίλοι και φίλες περίμενε η Ευγενία τη πρεμιέρα της εκπομπής της που θα μεταδίδεται καθημερινά ζωντανά μετά από δική της επιθυμία. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Κώστας Μαρτάκης έκαναν ποδαρικό στο ωριαίο πρόγραμμα που βυθίστηκε δυστυχώς στα νούμερα τηλεθέασης και δε ξεπέρασε στο νεανικό κοινό 15-44 το 13%. Ο προβληματισμός σήμερα το πρωί στο κανάλι του Αμαρουσίου είχε να κάνει όχι τόσο για τα χαμηλά ποσοστά αλλά στην αναπαραγωγή που υπάρχει από όλες τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές με αποσπάσματα από το παιχνίδι. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει το Queen.gr σήμερα δεν τίθεται σκέψη να κοπεί η εκπομπή αν κάνει χαμηλές πτήσεις μιας και το μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό. Σκοπός αυτής της εκπομπής με την τρακαρισμένη παρουσιάστρια να προσπαθεί αν δώσει πνοή και γρήγορο ρυθμό είναι να ενημερώσει εμάς όλους για το τι γίνεται στις πρόβες των αγαπημένων προσώπων μέχρι την στιγμή που καλούνται να αποδείξουν τι έμαθαν και να πάρουν τον βαθμό τους από την κριτική επιτροπή που έδειξε τα δόντια της από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν όμορφη και πολύ χαλαρή. Δεν ρωτήθηκε για απολύτως τίποτα εκτός από τα θέματα του παιχνιδιού. Που θα μπορούσε βέβαια αυτό να φέρει και μεγαλύτερη τύχη απέναντι από το «δέος» της καθημερινής σειράς του Mega «Μυστικά της Εδέμ» που έφτασε στο 50%. Δεν πουλήθηκε σωστά, δεν έγινε το κατάλληλο promotion λένε άτομα από την παραγωγή. Σήμερα θα δούμε τη Νάντια Μπουλέ και το Μιχάλη Ζαμπίδη, ενώ τις επόμενες μέρες μέχρι και ο Γιάννης Λάτσιος θα βρεθεί απέναντι από την Ευγενία για να ανακριθεί. Απορία προκαλεί μάλιστα πως γίνεται το δυνατό χαρτί του καναλιού να «πούλησε περισσότερο στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», στο «Κους Κους» και όχι στο 10-1 μαζί που έμεινε στην δεύτερη θέση με διαφορά από το δίδυμο Λίάγκα – Σκορδά.

Οι εντυπώσεις είναι κάπως παγωμένες για την πρεμιέρα αλλά θέλει χρόνο το κοινό να μάθει τι είναι αυτό που κρύβει η παρουσιάστρια στο μανίκι της για να αντιστρέψει το κακό ποδαρικό. Λέτε να παρελάσει και ο Άδωνης Γεωργιάδης να πει την άποψη του για το μουσικοχορευτικό σόου; Λέμε εμείς τώρα. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε την επιλογή της να αφήσει την σίγουρη λύση του Master chef και να παρουσιάσει ζωντανή καθημερινή εκπομπή. Ο αέρας του Αμαρουσίου είναι ανοιξιάτικος και η σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Θοδωρή Κυριακού πολύ επαγγελματική. Ακάθεκτη συνεχίζει και με το βάρος του 10% να μη θυμίζει παλιές καλές εποχές. Οι βασίλισσες του site πάντως αγαπάνε την Ευγενία Μανωλίδου και χτες ήταν πολύ κομψή. Τυχαίο; Δε νομίζω!