«Δεν ταίριαζε με όλες εμάς»! Ποιο αγγελάκι ρίχνει τις μπιχτές του στην Taylor Swift;

Γωγώ Φούντα
«Δεν ταίριαζε με όλες εμάς»! Ποιο αγγελάκι ρίχνει τις μπιχτές του στην Taylor Swift;

Τaylor τα μισά να μας έλεγε!

Το show της Victoria' s Secret, έγινε, εντυπωσίασε, όλες εμείς ορκιστήκαμε να μην ξαναφάμε τηγανητή πατάτα και η ζωή επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς! Ή για να είμαστε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι, για εμάς, γιατί οι διάσημες καλλονές, δεν σταματούν να κάνουν δηλώσεις και να... πυροδοτούν την ατμόσφαιρα!

Όπως γίνεται συνήθως, όπου μαζεύονται πολλές γυναίκες γίνεται ένας μικρός χαμός, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο! Δεν μας φάνηκε λοιπόν παράλογη και η δήλωση της Jessica Hart αμέσως μετά το περιβόητο show, σε πάρτυ. Όταν το διάσημο supermodel λοιπόν ρωτήθηκε αν η Taylor Swift, θα μπορούσε να είναι αγγελάκι, εκείνη απάντησε με... υπέρ του δέοντως μεγάλη ειλικρίνεια: «Όχι! Δεν ταιριάζε με τα υπόλοιπα μοντέλα! Είναι υπέροχη και την θαυμάζω αλλά δεν ξέρω, μου φάνηκε ότι δεν έδενε με εμάς! Δεν ξέρω αν έπρεπε βέβαια να τα πω αυτά», είπε η Hart, μάλλον... μεθυσμένη!

Όχι ότι έχει και άδικο, διότι η Swift μπορεί να είναι καλλίγραμμη, δεν είναι όμως μοντέλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πως και πως την απάντηση της τραγουδίστριας...

Διαβάστε ακόμη:

Οι άγγελοι της Victoria's Secret άναψαν και φέτος φωτιές

Victoria's Secret Show: Πώς ήταν τα top models πριν ανέβουν στην πασαρέλα;

Πώς θα αποκτήσουμε τους κοιλιακούς των Αγγέλων της Victoria's Secret;