O Val Kilmer έχασε 40 ολόκληρα κιλά!

O Val Kilmer έχασε 40 ολόκληρα κιλά!

Επιτέλους αδυνάτισε

Υπήρξε όχι μόνο ένας από τους πιο sexy αλλά και πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood. Όταν ο Val Kilmer το 1986 όταν εμφανίστηκε στο φιλμ "Top Gun" όλα έδειχναν ότι τον περίμενε μια μεγάλη και λαμπρή καριέρα και όντως αυτό συνέβη μέχρι τι στιγμή που αποφάσισε να αφήσει το sex symbol πίσω του.

Ο ηθοποιός που κάποτε μπήκε με επιτυχία στο κοστούμι του batman πάχυνε υπερβολικά και έφτασε μάλιστα τα 140 κιλά. Οι φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν παντού, έδειχναν έναν ταλαιπωρημένο άνθρωποι που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πάχους. Όμως οι σεκταριστικές εικόνες με τα παραπανίσια κιλά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο 54άχρονος σήμερα ηθοποιός έχασε περισσότερα από 40 κιλά και αρχίζει να θυμίζει την παλιά καλή του εικόνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας μια και τα περισσότερα κιλά είχαν συσσωρευτεί στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι άρχισε να βλέπει τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα μετά από μια αυστηρή δίαιτα που βασίζεται σε πρωτεΐνες και με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή.

Ο νέος Val Kilmer μπορεί να έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του για να πλησιάσει την παλιά του εικόνα, αλλά είναι μια καλή αρχή