Ποια star του Hollywood αποκάλυψε ότι σαν παιδί έπαιρνε φάρμακα για το άγχος της;

Ποια star του Hollywood αποκάλυψε ότι σαν παιδί έπαιρνε φάρμακα για το άγχος της;

Την αναγνωρίζετε; Έχει στην κατοχή της ήδη ένα Όσκαρ

Η Jennifer Lawrence αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αναγκάστηκε να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα άγχους που είχε σαν παιδί.

Πλέον είναι μια από τις διάσημες ηθοποιούς στον κόσμο, δείχνει διασκεδαστική, ζωντανή και είναι τόσο συμπαθής. Όμως όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται η Jennifer Lawrence αναγκάστηκε να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για την υπερδραστηριότητα της .

Η 23 χρονη ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικίας στο τελευταίο τεύχος του Madame Figaro στο ποίο και ποζάρει με ένα πολύ διαφορετικό look όπως μπορείτε να δείτε.

Μεταξύ άλλων όπως είπε στη συνέντευξή της "Το ψευδώνυμό μου ήταν " Nitro "όπως νιτρογλυκερίνη . Ήμουν υπερκινητική και είχα περιέργεια για τα πάντα". Από την άλλη όταν ξεκίνησε το σχολείο φαίνεται πως άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματά άγχους και πιο συγκεκριμένα κοινωνικού άγχους αλλά όπως λέει η ίδια "Ωστόσο είχα φίλους".

Φίλους που όπως φαίνεται τους διατηρεί ακόμα και σήμερα στη ζωή της γιατί αν και αυτή τη στιγμή είναι μια από τις διάσημες γυναίκες του κόσμου η ίδια θέλει να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Διαβάστε επίσης: