Γιατί ο ανεύθυνος Bieber χρωστάει $11,000 στη Γερμανία;

Γιατί ο ανεύθυνος Bieber χρωστάει $11,000 στη Γερμανία;

Και λίγα του χρεώσανε!

Όλοι θα συμφωνήσουμε πως δεν πρόκειται για την καλύτερη χρονιά του Justin Bieber. Χώρισε και το έχει ρίξει στις Βραζιλιάνες ιερόδουλες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βιντεάκια με "περίεργο" περιεχόμενο. Το αγόρι έχει ξεφύγει, είτε από τη δημοσιότητα και τα ναρκωτικά, είτε από την ερωτική απογοήτευση.

Πέρα από αυτά, έμπλεξε και σε άλλο σκάνδαλο. Όχι το Watergate αλλά το Monkeygate. O star αρχικά- τον Απρίλιο- πέρασε λαθραία τη μαϊμού του Mally, στη Γερμανία. Ο μικρός καπουτσίνος, δεν είναι και κάτι που κρύβεται εύκολα. Οι αρχές τον έπιασαν και τον έβαλαν σε καραντίνα στο αεροδρόμιο. Του είπαν όμως πως με την άδεια και βεβαίωση από κτηνίατρο θα έπαιρνε πίσω το μαϊμουδάκι του.

Όσο πήγατε να το πάρετε εσείς, άλλο τόσο πήγε και αυτός. Το ξέχασε μια και καλή.Τη φροντίδα του ανέλαβαν οι Γερμανοί αξιωματικοί και μαζί με πρόστιμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φαγητό και κάτι ζημιές- ο τραγουδιστής χρωστά $11,000 δολάρια.

Αν δεν πληρώσει και δεν πάρει πίσω τη μαϊμού του, θα του αφαιρεθούν αυτόματα τα χρήματα στο επόμενο ταξίδι του στη Γερμανία. Ο Mally, δε- θα δοθεί σε κάποιο ζωολογικό κήπο.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το συμβόλαιο εχεμύθειας που υπογράφουν όσοι γνωρίζουν τον Justin Βieber

Καυτές αποκαλύψεις: «O Justin Bieber είναι προικισμένος και υπέροχος στο κρεβάτι»