Χαρές στο Ηollywood: Ποιο διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε;

Χαρές στο Ηollywood: Ποιο διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε;

Full ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Λατρεύουμε να βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια στο Hollywood τα οποία δε διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Χαρές, λοιπόν, για την πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Leighton Meester, αφού ο καλός της καρδιάς της και επίσης διάσημος Adam Brody της έκανε πρόταση.


Οι δυο τους είναι μαζί από τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν προκαλούν, δεν αναλώνονται σε κοσμικές εκδηλώσεις και προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό πρέπει να είναι άλλωστε και το μαγικό κλειδί της επιτυχίας για τα χολιγουντιανά ζευγάρια που επιθυμούν να αντέξουν στο χρόνο.


Παρόλο που οι δυο τους είναι full ερωτευμένοι και είχαν κατά καιρούς αναφέρει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, ο Adam της «την έφερε» και της έκανε πρόταση χωρίς καν εκείνη να το περιμένει ή να το έχει υποπτευτεί. Η Leighton φυσικά είπε το ναι και πλέον το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και... αρραβωνιασμένο. Άντε με το καλό και ο γάμος, ο οποίος αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε φωτογραφίες τους στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Ποια star κατέρρευσε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης;

Η Rihanna (ξανα)άλλαξε μαλλιά!