Πώς είπατε; Δεν θα πιστέψετε ποιος ψηφίστηκε φέτος ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη!

Πώς είπατε; Δεν θα πιστέψετε ποιος ψηφίστηκε φέτος ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη!

Θα μας τρελάνουν οι Αμερικανοί!

Brad Pitt, George Clooney, Hugh Jackman. Οι προκάτοχοι του τίτλου "Ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη", που απονέμει κάθε χρόνο το αμερικανικό περιοδικό People, έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη για την ετήσια στέψη.

Τα τελευταία δύο χρόνια και μάλλον πάμε και για τον τρίτο η απόφαση των συντακτών του περιοδικού για το sexiest αρσενικό εγείρει ερωτηματικά.

Μετά την περσινή ανακήρυξη του Channing Tatum και την προπερσινή του Ryan Reynolds -εις βάρος του υπέροχου κυρίου Ryan Reynolds- έχουμε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Αμερική.

Για φέτος, νικητής του πολυπόθητου τίτλου δεν είναι άλλος από τον Adam Levine, που μην μας παρεξηγήσετε τον θεωρούμε αθεράπευτα σέξι, αλλά κρατάμε τις ενστάσεις μας για το sexiest man alive.

Nαι είναι γοητευτικός, έχει εντυπωσιακό σώμα, ταλέντο στη μουσική, αλλά όταν το περιοδικό ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το όνομά του μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Adam, ο τραγουδιστής των Maroon 5 να σας ενημερώσουμε ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ ερωτευμένος με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Behati Prinsloo και μάλλον ετοιμάζεται και να την αποκαταστήσει. Ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει ακόμα την κατάκτηση του τίτλου, αλλά υποθέτουμε ότι κάτι σε... "πραγματικά δεν το περίμενα" είναι πιθανό να μας πει!

Διαβάστε ακόμη

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo ψάχνουν για σπίτι μαζί!