Δείτε πώς έγινε (πάλι) ο Micky Rourke. Προσοχή θα τρομάξετε!

Δείτε πώς έγινε (πάλι) ο Micky Rourke. Προσοχή θα τρομάξετε!

Πρόσφατες φωτογραφίες

Υπήρχε μια εποχή -και όχι πάρα πολύ μακρινή- που ο Micky Rourke ήταν η φαντασίωση εκατομμυρίων γυναικών στον πλανήτη. Sexy, Rock, ασυμβίβαστος, είχε γίνει το sex symbol της δεκαετίας του 80.
Αυτό όμως δεν κράτησε δυστυχώς για πολύ και σύντομα το άλλοτε ωραίο του πρόσωπο μετατράπηκε σε μια εφιαλτική μάσκα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πώς οι κακώσεις στα οστά του από το μποξ ήταν τέτοιες, που χρειάστηκε η επέμβαση των γιατρών για να επαναφέρουν το πρόσωπό του στην αρχική του μορφή, όμως οι πλαστικές επεμβάσεις δεν ήταν επιτυχημένες και έτσι το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε.

Υπάρχουν και εκείνοι όμως που ισχυρίζονται ότι η σημερινή εικόνα είναι το αποτέλεσμα, υπέρμετρης ματαιοδοξίας σε συνδυασμό με κακούς πλαστικούς γιατρούς που έδειξαν εγκληματική αδιαφορία.
Τα θέμα είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο 61ετών ηθοποιός προσπαθεί με μια νέα σειρά πλαστικών επεμβάσεων και αφαιρώντας ενθέματα, να επαναφέρει ότι μπορεί από την αρχική εικόνα του.

Όμως οι τελευταίες φωτογραφίες του δείχνουν κάτι άλλο. Δείχνουν ένα πρόσωπο που μοιάζει με εφιαλτική μάσκα και με σχεδόν παραμορφωμένα χαρακτηριστικά. Κρίμα γιατί πραγματικά θα μπορούσε ακόμη και σήμερα να είναι ένας sexy άντρας και όχι καρικατούρα του εαυτού του.