Ποια star μίλησε σε βραδινή εκπομπή για τα... αέριά της; (video)

Γωγώ Φούντα
Ποια star μίλησε σε βραδινή εκπομπή για τα... αέριά της; (video)

Το κορίτσι είναι θεότρελο κι εμείς την αγαπάμε!

Τείνει να αναδειχθεί, με ταχύτατους θα λέγαμε ρυθμούς, όχι μόνο σε μία από τις καλύτερες ηθοποιούς του κινηματογράφου, αλλά στην πιο κουλ και ακομπλεξάριστη τύπισσα του Hollywood!

Ο λόγος φυσικά για την Jennifer Lawrence, της οποίας η ειλικρίνεια, κάνει τις κατά καιρούς συνεντεύξεις της πραγματικά έργα τέχνης που προσφέρουν συγκινήσεις και γέλια μέχρι δακρύων!

Η 23χρονη star λοιπόν, καλεσμένη στο show του David Letterman, προχώρησε σε... ιδιαίτερες και άρρωστες αποκαλύψεις! Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του οικοδεσπότη σχετικά με την ακύρωση προγραμματισμένης της εμφάνισης, στο πλαίσιο προώθησης του νέου Hunger Games. Εκεί λοιπόν η Lawrence πήρε φόρα και η συνέχεια ήταν... εκρηκτική!

«Πονούσα στο στομάχι για περίπου 3 εβδομάδες. Είναι η στιγμή που έχεις πάει τόσες φορές τουαλέτα, που λες, ήρθε η ώρα να πάω στο νοσοκομείο! I thought I had an ulcer, but it turns out it was a "fulcer", (αυτό δεν μεταφράζεται αλλά όποιος κατάλαβε κατάλαβε)», είπε η αξιαγάπητη Lawrence και συνέχισε:

«Στο νοσοκομείο μου έκαναν ενδοσκόπηση κάτι που φυσικά απαιτούσε και ολική νάρκωση. Θυμάμαι μόνο ότι ένιωθα πως ήμουν παράλυτη! Οι πρώτες μου κουβέντες όταν ξύπνησα ήταν κάτι σχετικά με τις Kardashian και στη συνέχεια έβαλα το χέρι μου στο στήθος του αναισθησιολόγου και τον έβαλα να μου υποσχεθεί ότι θα βλέπει τις Real Housewives», ολοκλήρωσε το αστείο της παραλήρημα!

Η κατάσταση της star ελέγχθηκε και πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί, ενώ ο κοιλόπονος και τα... αέριά της, ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης! Πάντως, παρά τις συνεχείς της κράμπες, έδειχνε τουλάχιστον εντυπωσιακή!

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους το μάθαμε! Γιατί ο Charlie Hunnam αρνήθηκε να υποδυθεί τον Mr. Grey

Αποκαλύφθηκε ο τρόπος που η Kim έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης (και δεν ήταν η δίαιτα)

Δείτε πώς έγινε (πάλι) ο Micky Rourke. Προσοχή θα τρομάξετε!