Αngelina Jolie: Γιατί είναι έξαλλη με τη Sandra Bullock;

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Γιατί είναι έξαλλη με τη Sandra Bullock;

Η διάσημη ηθοποιός την πάτησε για τα καλά

Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι η ιδέα μας, αλλά έπειτα από έρευνα καταλήξαμε ότι τα τελευταία χρόνια, η Angelina Jolie είναι μία από τις πιο γαλήνιες, ειρηνικές και ήρεμες παρουσίες του Hollywood, σε σημείο μάλιστα που ευχαρίστως θα την ψάχναμε για... παλμούς!

Κι όμως κυρίες και κύριοι, η Angelina μπορεί αυτή τη στιγμή να τα έχει όλα, και όταν λέμε όλα, το εννοούμε, αλλά είναι κι αυτή άνθρωπος και κάποιες φορές γίνεται έξαλλη και όποιον πάρει ο χάρος!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός, είναι πυρ και μανία με τον μάνατζέρ της Geyer Kosinski, εξαιτίας του οποίου απέρριψε τον ρόλο στην ταινία Gravity, τον οποίο τελικά ανέλαβε η Sandra Bullock. Και μπορεί αρχικά η Jolie να ήταν έξαλλη μόνο με τον μάνατζερ, αλλά στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με φήμες, τα πήρε και με την Bullock, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε, και η ταινία έγινε τεράστια επιτυχία και η πρωταγωνίστρια έχει την υποψηφιότητα για Oscar στο τσεπάκι της.

Παρόλο λοιπόν που οι συντελεστές της ταινίας ήθελαν σαν τρελοί την Angelina, εκείνη άκουσε το... δεσποτικό της μάνατζερ και είπε όχι. Αποτέλεσμα; Ο Kosinski είναι πλέον άνεργος...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το σώμα της Έλενας Παπαβασιλείου χωρίς... ρετούς (φωτό)

Δείτε τον sexy Bradley Cooper ανανεωμένο, με μαγιό!

Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Kendall Jenner και Harry Styles μαζί