Ακόμα και οι διάσημες σταρ έχουν ανάγκη από λίγο girl talk κάποια στιγμή

Ακόμα και οι διάσημες σταρ έχουν ανάγκη από λίγο girl talk κάποια στιγμή

Η Renee Zellweger, για παράδειγμα, είπε να επισκεφτεί την φίλη της Sandra Bullock για λίγες ώρες χαλάρωσης και γυναικείας κουβέντας.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Bradley Cooper, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, η Renee Zellweger ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει με μια φίλη της που, αν μη τι άλλο, είχε περάσει σχετικά πρόσφατα έναν άσχημο χωρισμό, με τους παπαράτσι να τρέχουν γύρω της για αρκετό καιρό. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Sandra Bullock.

H Zellweger φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι έξω από το σπίτι της Bullock στο Soho, στο οποίο η ηθοποιός μένει τον τελευταίο καιρό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «Extremely Loud and Incredibly Close», την οποία επισκέφθηκε για λίγο girl talk και συμβουλές πάνω στο πώς να χειριστεί την τωρινή της κατάσταση.

Η ειρωνεία είναι πως, λίγες μέρες πριν, είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως η αιτία του χωρισμού Zellwegger-Cooper ήταν πως ο ηθοποιός είχε απατήσει την Zellweger με την Bullock, με την οποία μάλιστα είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «All About Steve» το 2009. Φήμες που φυσικά γρήγορα διαψεύστηκαν, μιας και δεν υπήρχε κανένα στοιχείο αλήθειας σε αυτές.

Το γεγονός βέβαια πως η Bullock κατηγορείται για δεύτερη φορά ως «το τρίτο πρόσωπο» πίσω από τον χωρισμό ενός ζευγαριού (η πρώτη ήταν για τον χωρισμό της Scarlet Johansson με τον Ryan Reynolds), πρέπει να αρχίσει να την προβληματίζει σχετικά με πόσο εκδηλωτική πρέπει να είναι με τους φίλους της, τουλάχιστον όταν κάποιος κακοπροαίρετος παπαράτσι που διψά για κίτρινο εξώφυλλο παραμονεύει κάπου στη γωνία.