Ποια star κατέφθασε με το λευκό της άλογο στα American Music Awards;

Ποια star κατέφθασε με το λευκό της άλογο στα American Music Awards;

Κιτς ή άποψη; Πάντως ο...πρίγκιπας άφαντος

Τι άλλο θα δούμε πια από τη Lady Gaga! Είπε η τραγουδίστρια να κάνει μια απλή είσοδο στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί για τα American Music Awards και έτσι εμφανίστηκε με αυτό το λευκό άλογο.

Η Gaga υπέρλαμπρη μέσα στο Versace φόρεμά της, πόζαρε όλο στυλ για χάρη των φωτογράφων αλλά και των θαυμαστών της που ζητωκραύγαζαν μόλις την είδαν και φαίνεται πως μόνο εμείς λυπηθήκαμε αυτούς τους δύσμοιρους άνδρες που ντύθηκαν -νωρίτερα από τις απόκριες- άλογο για να κουβαλήσουν την αφεντιά της σαν να μην τρέχει τίποτα.

lady01

Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά τη φωτογραφία θα δείτε ότι οι δυο άνδρες φοράνε μέχρι και τα ίδια...πέταλα με το ψεύτικο άλογο και είναι εκείνοι που με τα χέρια τους κινούν τον μηχανισμό για να προχωρήσει το...τετράποδο με τη Lady Gaga πάνω του.

Δική μας είναι η ιδέα ή αυτή η εμφάνιση είναι αρκετά κιτς; Η ίδια δήλωσε ότι το έψαχνε πολύ καιρό να κάνει μια εμφάνιση που θα χαραχτεί για τα καλά στη μήνη μας. Μόνο που παρ' ολίγο να χάσουμε το μυαλό μας με αυτά και με αυτά. Βέβαια από την άλλη εδώ η τραγουδίστρια είναι ντυμένη. Ε, μια πρόοδος είναι και αυτή δεν νομίζετε;

Διαβάστε επίσης:

Υπέροχη φωτογραφία, αλλά: Είναι στ' αλήθεια η Lady Gaga;

Τελικά δεν τα είχαμε δει όλα από την Lady Gaga! Δείτε την ολόγυμνη