Angelina η... large: Δείτε το απίστευτο δώρο που σκοπεύει να κάνει στο Brad Pitt

Γωγώ Φούντα
Angelina η... large: Δείτε το απίστευτο δώρο που σκοπεύει να κάνει στο Brad Pitt

Αμφιβάλλει κανείς για τον έρωτά τους;

Το ότι ο έρωτας της Angelina Jolie και του Brad Pitt, είναι μεγάλος, μνημειώδης και σίγουρα αξιοζήλευτος είναι γνωστό, από την εποχή ακόμα που η σέξι Angie ξελόγιασε τον Χολιγουντιανό γόη και τον πήρε μέσα από τα χέρια της αθώας Aniston!

Σε περίπτωση ωστόσο, που υπάρχουν έστω και λίγοι που δεν γνωρίζουν για το μεγαλείο της αγάπης του ζεύγους Jolie-Pitt, η Angelina είπε να αποδείξει ακόμα και στους λίγους δύσπιστους πως όντως ο Brad είναι ο άντρας της ζωής της!

Με αφορμή λοιπόν τα 50ά γενέθλια του Pitt στις 18 Δεκέμβρη, η ερωτευμένη Angelina θέλησε να του κάνει ένα δώρο πέρα από κάθε φαντασία! Αγόρασε λοιπόν ένα νησάκι, κάπου κοντά στη Νέα Υόρκη, το οποίο εκτός από καταπράσινο και μαγευτικό, έχει και σχήμα... καρδιάς!

article-0-19A024EB00000578-234 634x610

Αν αναρωτιέστε για την τιμή, το δώρο αυτό μόνο συμβολικό δεν το λες, μιας και στοίχισε περίπου 12,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ κίνητρο για την αγορά του ήταν το γεγονός ότι τις δύο οικιστικές εγκαταστάσεις του νησιού τις είχε επιμεληθεί ο αγαπημένος αρχιτέκτονας του Brad, Frank Lloyd Wright.

Ελπίζουμε ο Pitt να εκτιμήσει το δώρο του και να μη ζητήσει... γραβάτα και κάλτσες!

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους η Sarah Jessica Parker μπήκε στο Instagram

Απίστευτη φάτσα: Ποιας διάσημης ο μπέμπης τρομοκρατήθηκε στη θέα των φωτογράφων;

Με ποιον φιλιέται η Miley Cyrus κάτω από τα σκεπάσματα;(φωτο)