Justin σε αγαπάμε αλλά μη γίνεσαι κάφρος:Όταν ο Τimberlake «κορόιδεψε» τη μαμά της Rihanna

Γωγώ Φούντα
Justin σε αγαπάμε αλλά μη γίνεσαι κάφρος:Όταν ο Τimberlake «κορόιδεψε» τη μαμά της Rihanna

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας

Τον Justin Timberlake τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε και τον εκτιμάμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι κατά τη βράβευσή του στα χθεσινά ΑΜΑs ξεπέρασε κάπως τα όρια του χιούμορ και της πλάκας.

Ο 32χρονος superstar λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή για να βραβευτεί ως ο καλύτερος άντρας καλλιτέχνης και εκτός από τις ευχαριστίες του, αφιέρωσε και λίγο χρόνο στην κυρία Monica Braithwaite Fenty, την μαμά της Rihanna, η οποία είχε δώσει λίγο πριν το βραβείο για το Icon της χρονιάς στη διάσημη κόρη της.

article-2513143-19A0045D00000578-568 306x462

Η Rihanna με την μητέρα της

«Μπορούμε λίγο να μιλήσουμε για το πόσο γλυκιά και συμπαθητική είναι η μαμά της Rihanna; Είναι τόσο περήφανη για την icon κόρη της», είπε ο star μιμούμενος την ιδιαίτερη, από τα Barbados προφορά, της κυρίας Fenty.

Όπως καταλαβαίνετε, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του J.T να κάνει χιούμορ και παρά τις διαβεβαιώσεις του στη συνέχεια, ότι είναι και ο ίδιος περήφανος για την επιτυχία της συναδέλφου, το Twitter κατακλύστηκε από ποικίλα σχόλια, κάποια από τα οποία ενθαρρυντικά και κάποια εντελώς επικριτικά.

Εμείς ας πούμε απλά ότι ήταν μία άτυχη στιγμή του αγαπημένου Justin, γιατί εκτός του ότι δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ, «κορόιδεψε» μία μεγάλη γυναίκα η οποία καμία σχέση δεν έχει με τη showbiz.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους η Sarah Jessica Parker μπήκε στο Instagram

Απίστευτη φάτσα: Ποιας διάσημης ο μπέμπης τρομοκρατήθηκε στη θέα των φωτογράφων;

Με ποιον φιλιέται η Miley Cyrus κάτω από τα σκεπάσματα;(φωτο)