Η Kris Jenner μας «καίει»! Κυκλοφορεί με 30χρονο

Η Kris Jenner μας  «καίει»! Κυκλοφορεί με 30χρονο

Πόσο χρονών είναι η μάνα- μάνατζερ; 58 ετών, παρακαλώ

Αυτά είναι! Η... αξιολάτρευτη μητέρα της Kim Kardashian που πρόσφατα χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της Bruce βρήκε τον έρωτα στον 30χρονο Ben Flanjnik. Τι κι αν έχουν 38 χρόνια διαφορά, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά μήπως στην προκειμένη περίπτωση τυφλώθηκε;

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η Kris Και ο Ben περνούν πολλές ώρες τις ημέρας μαζί. Όπου βρίσκεται η μάνα μάνατζερ εκεί δίπλα θα είναι και ο Ben ενώ η Kris όπως γράφεται είναι και ανοιχτοχέρα αφού δεν αφήνει το αγόρι της να πληρώσει απολύτως τίποτα.

Η γνωριμία τους έγινε μέσα από το show της Kris όπου ο Ben βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει τα κρασιά που παράγει. Όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι η γνωριμία τους ήταν πολύ ρομαντική. Η Kris βρίσκει τον Ben διασκεδαστικό και "καυτό" και φαίνεται πως η σχέση τους είναι χαλαρή.

Όσοι γνωρίζουν τον Ben δεν τους κάνει εντύπωση η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μάνα μάνατζερ αφού έχει την τάση να σχετίζεται με μεγαλύτερες και πλούσιες κυρίες.

Ωστόσο ο Ben μιλώντας στο περιοδικό People σχετικά με τη σχέση του με την Kris είπε πως είναι απλά "φίλοι" και ταυτόχρονα πως βρίσκει την Kris "όμορφη". Μάλιστα είναι τόσο φίλοι που του επέτρεψε να οδηγήσει την Bentley της.

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο στην οικογένεια Kardashian;

Ναρκισσισμός: Ποια star για τα γενέθλιά της είχε τούρτα και cupcakes με τη φάτσα της;