Αγνώριστη και συγκλονιστική η Vanessa Hudgens στη νέα της ταινία!(βίντεο)

Αγνώριστη και συγκλονιστική η Vanessa Hudgens στη νέα της ταινία!(βίντεο)

Δείτε το trailer και θα εκπλαγείτε


H νεαρή ηθοποιός λέει αντίο στο High School Musical στυλ της και υποδύεται μια κοπέλα που ποτέ δεν αποφοίτησε στο νέο δράμα Gimme Shelter. Είναι σχεδόν αγνώριστη καθώς τα μακριά μαύρα μαλλιά της έχουν εξαφανιστεί. Τη βλέπουμε στραβοκουρεμένη και με μελανιές, ως κακοποιημένη 16χρονη κόρη χρήστη ναρκωτικών. Ονομάζεται Agnes “Apple” Bailey, και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Στο σύντομο trailer, παίρνουμε μια μικρή αλλά γερή γεύση της ερμηνείας της Vanessa, όταν η Apple εγκαταλείπει την εξαρτημένη μητέρα της που την κακοποιεί (την οποία υποδύεται η Rosario Dawson και ψάχνει τον πλούσιο πατέρα της, Tom Fitzpatrick ( που παίζει ο Brendan Fraser). Η διαμονή της όμως στο πολυτελές του σπίτι λήγει άδοξα, μόλις μάθει πως περιμένει παιδί από κάποιον που ουδεμία σχέση θέλει να έχει πια μαζί της. Η Apple δεν έχει πια θέση στο σπίτι του πατέρα της και αποφασίζει να κρατήσει το παιδί βρίσκοντας καταφύγιο σε μία στέγη για νέες άπορες μητέρες.

Η 24χρονη πια Vanessa έχει ωριμάσει σαν ηθοποιός και σε τίποτα δεν θυμίζει την νεαρή που βλέπαμε στο Disney Channel. Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς θα ήταν η τέλεια γυναίκα αν ενώναμε τις ιδανικότερες star

Εχμ... Τι έγκλημα έκανε η Vanessa Hudgens στα μαλλιά της;