10 λόγοι για τους οποίους όλες θα θέλαμε έναν σύζυγο σαν τον Chris Hemsworth

10 λόγοι για τους οποίους όλες θα θέλαμε έναν σύζυγο σαν τον Chris Hemsworth

Σταματήστε ό,τι κι αν κάνετε και δείτε αυτό...

Αν αναζητούσατε κι άλλους λόγους για να δικαιολογήσετε την εμμονή σας με τον τηλεοπτικό Thor; Τότε σας δείχνουμε 10 λόγους για να λατρέψετε ακόμη περισσότερο τον Chris Hemsworth σαν σύζυγο και σαν μπαμπά.

1 . Είναι τόσο καλός με τα παιδιά: Πραγματικά χάσαμε το μέτρημα από τις τόσες φορές που φιλούσε στο κεφάλι την κορούλα του. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από αυτή την εικόνα.

2 . Ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σύζυγό του παρά για τα αθλητικά: Ενώ οι περισσότεροι άνδρες κατά τη διάρκεια ενός αγώνας θα είχαν μάτια μόνο για την μπάλα, o Chris ενώ παρακολουθεί αγώνα πόλο έχει μάτια μόνο για τη γυναίκα του ενώ τα χείλη του είναι...καρφωμένα πάνω της.

3 . Είναι από αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις πάντα όμορφα: Ακόμα κι αν η κοιλιά σου από την εγκυμοσύνη δεν μπορεί να πάει παραπέρα, εκείνος έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώσεις θεά. Ακριβώς όπως έκανε και με τη γυναίκα του παίρνοντάς την αγκαλιά και χαϊδεύοντας την κοιλιά της.

4.Είναι τόσο χαλαρός: Στον Chris Hemsworth αρέσει να κάνει φιλοφρονήσεις στους συμπρωταγωνιστές του όσον αφορά τα ρούχα τους. Με αυτό τον τρόπο σε χαλαρώνει, γελάς και...λιώνεις, αν είσαι γυναίκα.

5 . Είναι ο τύπος του άνδρα που μπορεί να φτιάξει τα πάντα μόνος του (diy). Αφού έπαιξε τρεις φορές στο God of Thunder έχει αποδείξει ότι είναι πολύ άνετος με το να κρατά σφυριά. Και μάλιστα όταν το κρατά είναι πολύ hot!

6. Έχει μια καρδιά από χρυσάφι. Στην πρεμιέρα της ταινίας The Avengers στο φεστιβάλ κινηματογράφου τίμησε τους πραγματικούς ήρωες της Νέας Υόρκης. Μα τι τύπος.

7 . Τα πάει μια χαρά με τις φίλες σας: Η απόδειξη ότι Chris κάνει τις γυναίκες να...γονατίζουν βρίσκεται στην προώθηση της ταινίας Snow White & The Huntsman. Βρισκόταν μαζί με τις Kristen Stewart και Charlize Theron και τις διασκέδασε τόσο πολύ που δεν κρατιόντουσαν. Βάζουμε στοίχημα ότι οι φίλες της γυναίκας τους, τον λατρεύουν.

8. Είναι κουβαλητής: Σούπερ ήρωας ή όχι πάντως βοηθάει και στα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Αυτά είναι.

9. Σχεδιάζει τις καλύτερες διακοπές για την οικογένειά του που αγαπά. Όταν έτρεχε για την προώθηση της ταινίας Snow White & The Huntsman, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Πήρε την γυναίκα του κα το παιδί του και απόλαυσαν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς σε ένα μοναδικό θέρετρο στο Σύδνεϋ.

10. Είναι πιστός. Ενώ έχει συνεργαστεί με πολύ όμορφες star δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα για αυτόν. όπως φαίνεται έχει μάτια μόνο για τη γυναίκα του και ασχολείται μόνο με τη δουλειά του.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι είναι οι 2 πιο σέξι κινηματογραφικοί αστέρες έπειτα από ψηφοφορία;

Ποιος sexy star φορά ταμπελάκι... σκύλου με το τηλέφωνο της γυναίκας του, σε περίπτωση που πάθει κάτι;