O Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ένα νέο ρόλο που του πάει πολύ!

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ένα νέο ρόλο που του πάει πολύ!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου project του αγαπημένου δημιουργού

Μετά την πρώτη του κινηματογραφική ταινία, «Αν...», η οποία τον ταξίδεψε σε Ευρώπη και Αμερική, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην Ελλάδα με μία ευχάριστη έκπληξη. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο 38χρονος δημιουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, σκηνοθετεί ένα διαφημιστικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί, ενώ αναλαμβάνει και την μουσική επιμέλεια. Στο σποτ βλέπουμε τις κλασικές επιλογές που κάνει ένας σύγχρονος άνδρας στη ζωή του- συνήθειες που είναι συνειδητές επιλογές και έχουν τη δική τους αξία.

Ο Χριστόφορος, στο διαφημιστικό, υιοθετεί έναν ρόλο που ξέρει πάρα πολύ καλά: αυτόν του άνδρα που αφηγείται δημιουργικά ιστορίες, που παίζει με τις λέξεις, που ενώνει προτάσεις, που φαντάζεται και αφηγείται ελεύθερος μια σκέψη, αποτυπώνοντάς τη με το δικό του μαγικό τρόπο, δίνοντας πνοή και αισθήσεις σε μια λευκή κόλλα χαρτί.

Στο εντυπωσιακό loft, που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του διαφημιστικού, 10 επαγγελματίες τσελίστες κλήθηκαν να ενσαρκώσουν την φαντασία και την έμπνευση που παρέχει η μουσική την ώρα που ο ήρωας (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) αρχίζει να γράφει σε μια λευκή κόλλα χαρτί, κάνοντας τη δική του κλασική επιλογή- με όλη την κινηματογραφική ατμόσφαιρα που διαμόρφωσε το σενάριο. Ο πρωταγωνιστής μας επιλέγει να γράφει στο χέρι γιατί αυτό του δίνει την αίσθηση της ελευθερίας να εκφραστεί όπως εκείνος θέλει.

Το διαφημιστικό κλείνει με τον πιο μοναδικό τρόπο: η απόλαυση του γιαουρτιού «Αγελαδίτσα» της ΦΑΓΕ, η κλασική επιλογή που έρχεται να επισφραγίσει με τον πιο ωραίο τρόπο τις επιλογές μιας ολοκληρωμένης και γεμάτης ημέρας. Ο Χριστόφορος παραδέχεται: «το κλασικό δεν είναι συνήθεια... είναι επιλογή»! Αυτό το διαφημιστικό αποτελεί το ντεμπούτο του δημιουργού στα διαφημιστικά σποτ- ταινίες και όπως ήταν αναμενόμενο παραδίδει μια δουλειά μοναδική, αισθαντική, με δημιουργική δύναμη. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής μας κάνει κι άλλες κλασικές επιλογές, τις οποίες αναμένεται να μάθουμε σύντομα... Μείνετε συντονισμένοι!