Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Paul Walker 30 λεπτά πριν το δυστύχημα

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Paul Walker 30 λεπτά πριν το δυστύχημα

Η  μοιραία στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο του φίλου του

Αυτή η φωτογραφία που βλέπετε τον νεαρό ηθοποιό Paul Walker έτοιμο να ανοίξει την πόρτα του πανάκριβου αυτοκινήτου του φίλου του, είναι και η τελευταία φωτογραφία που τον απαθανάτισε ζωντανό 30 λεπτά πριν την μοιραία σύγκρουση.

auto


Δυο μέρες μετά το δυστύχημα που συγκλόνισε το L.A και τον κόσμο του θεάματος οι πληροφορίες που δημοσιεύονται είναι απίστευτα συγκινητικές όπως και αυτή που σχετίζεται με τον 8χρονο γιο του οδηγού.


Όπως λέγεται απελπισμένος ο 8χρονος γιος τους Roger Rodas- φίλος και συνεργάτης του ηθοποιού- προσπάθησε να σώσει τον πατέρα της την στιγμή που το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν τυλιγμένο στις φλόγες.
Βέβαια κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι τα πτώματα δεν ήταν σε θέση να αναγνωριστούν και μάλιστα ο σερίφης ζήτησε δείγμα από την οδοντοστοιχία τους, να σημειωθεί ότι οι δυο φίλοι, όπως φαίνεταιείχαν χάσει τη ζωή τους από την ισχυρή πρόσκρουση με το δέντρο.


Ο 40χρονος ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στις 5 από τις έξι ταινίες Fast & Furious που είχαν ως θέμα παράνομους αγώνες ταχύτηταw και ληστείες, ήταν γνωστό πως του άρεσαν πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα και οτιδήποτε του ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένη η σύντροφος του Walker: Γνωρίστε την 23χρονη που του είχε κλέψει την καρδιά!

Θρήνος για τον θάνατο του Paul Walker. Φωτογραφίες και video από το σημείο του τροχαίου

Νεκρός στα 40 του χρόνια ο ηθοποιός Paul Walker σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα