Ο χρόνος... δεν της φέρθηκε σωστά: Μπορείτε να αναγνωρίσετε την καλλονή των 90's;

Γωγώ Φούντα
Ο χρόνος... δεν της φέρθηκε σωστά: Μπορείτε να αναγνωρίσετε την καλλονή των 90's;

Μήπως όμως φταίει και η ίδια;

Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα supermodels των '90s καθώς ανήκε στη γνωστή dream team της εποχής, με τις διασημότερες καλλονές της πασαρέλας! Ωστόσο, φαίνεται πως ο χρόνος δεν της έχει φερθεί και με το... γάντι ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η ίδια βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της.

Ο λόγος για τη Linda Evangelista η οποία στα 48 της, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αν έχει μεγαλώσει απότομα ή έχει παραμορφωθεί από τα botox, όπως λέει η ίδια, πλαστικές επεμβάσεις, όπως λέμε εμείς.

Φωτογραφία της που κυκλοφόρησε πριν περίπου 4 μήνες, τη δείχνει εντελώς άβαφη, αρκετά γερασμένη και ταλαιπωρημένη με τεράστιες σακούλες κάτω από τα μάτια. Ωστόσο, φαίνεται πως... το νυστέρι έκανε το θαύμα του, καθώς λίγες μόλις μέρες πριν, έδωσε το παρών σε εκδήλωση, με πρόσωπο πιο φρέσκο και τσίτα από ποτέ!

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι κάνει botox, αλλά και κάποιες φυσικές θεραπείες προσώπου, αλλά η ανοδική πορεία του φρυδιού και η δυσκολία στο να πάρει οποιαδήποτε έκφραση, μάλλον μαρτυρά... μαζική παρέμβαση πλαστικού χειρουργού! Κρίμα βρε Linda γιατί έχεις υπάρξει τόσο όμορφη, που αν έκανες μόνο τα απαραίτητα θα συνέχιζες να είσαι η καλλονή που ήσουν κάποτε!

Διαβάστε ακόμη:

Μiranda Kerr. Από τον όμορφο Bloom στον πλουσιότερο (και ασχημότερο) οικογενειακό φίλο!

Συντετριμμένη η σύντροφος του Walker: Γνωρίστε την 23χρονη που του είχε κλέψει την καρδιά!

Συγχαρητήρια: Aυτό είναι, μακράν, το πιο... fit ζευγάρι της showbiz!