Έχασε 64 κιλά σε 4 μήνες! Ποιος αμερικανός celebrity το κατάφερε;

Γωγώ Φούντα
Έχασε 64 κιλά σε 4 μήνες! Ποιος αμερικανός celebrity το κατάφερε;

Αυτό θα πει θέληση!

Η παχυσαρκία, όπως φυσικά και η νευρική ανορεξία, είναι μάστιγες της εποχής, όχι τόσο λόγω του junk food το οποίο είναι πια εύκολα προσβάσιμο, αλλά κυρίως λόγω άγχους και γενικότερα κακής ψυχολογίας.

Υπάρχουν όμως και κάποια φωτεινά παραδείγματα, τα οποία αξίζει να αναφέρουμε, όχι γιατί έκαναν κάποιο καλό στο γενικό σύνολο, τον εαυτό τους έσωσαν στο κάτω κάτω, αλλά γιατί με την τεράστια προσπάθειά τους δίνουν ελπίδα σε πολλούς.

Ο διάσημος αμερικανός σεφ λοιπόν, Graham Elliot, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών κριτών του Master Chef, το οποίο έχει προβληθεί και στην Ελλάδα με τεράστια επιτυχία, πήρε την μεγάλη απόφαση, και αφού σύμφωνα με τον ίδιο, πάλευε μια ολόκληρη ζωή με την παχυσαρκία, κατάφερε και έχασε 64 ολόκληρα κιλά μέσα σε μόλις 4 μήνες!

pounds

Όπως εξομολογήθηκε, η τεράστια απώλεια κιλών επήλθε έπειτα από ειδική επέμβαση, γαστρικό μπάι πας, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και εντατική γυμναστική. Μάλιστα δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες με το νέο του... σώμα, ενώ όπως έχει αρκετές φορές, ότι το μεγαλύτερο στήριγμά του στον αγώνα αυτό υπήρξε η σύζυγός του.

Διαβάστε ακόμη:

Πότε η Φαίη θα ανακοινώσει δημόσια την εγκυμοσύνη της;

Γελάει ο κόσμος! Δεν θα πιστεύετε που θέλουν να παντρευτούν η Kim και ο Kanye

Όλοι θυμόμαστε το λαίμαργο πρωταγωνιστή του Matilda! Πώς είναι σήμερα;