Μόνο στο Queen.gr. Στα παρασκήνια του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και ο λόγος που δάκρυσε ο Λάκης Λαζόπουλος που σάρωσε σε τηλεθέαση.

Μόνο στο Queen.gr. Στα παρασκήνια του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και ο λόγος που δάκρυσε ο Λάκης Λαζόπουλος που σάρωσε σε τηλεθέαση.

Το  Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και σας μεταφέρει όλο το κλίμα μιας εκπομπής που έφτασε στο 50% και έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να δακρύσει. Καλεσμένος στο πετυχημένο θεατρικό- σατιρικό  πλέον σόου του ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος.

Τι να πω για το χτεσινό σατιρικό δελτίο του Λάκη; Καυστικά σχόλια, πολύ γέλιο και μια φωνή που μας ταξίδεψε όπως συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο που ήταν η αιτία να κάνει τον Λάκη Λαζόπουλο να δακρύσει λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του. Μια φιλία άγνωστη για πολλούς που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Ο Λαζόπουλος τον υποδέχτηκε ως τον καλό του φίλο και ο Αντώνης απλά του είπε ότι το Τσαντίρι νιώθω ότι είναι δικό μου σπίτι. Αυτό ήταν που λύγισε τον παρουσιαστή που κρύβει πολλές ευαισθησίες τόσο με την κόρη του, όσο και καλούς φίλους και την οικογένειά του. Ο ερωτευμένος Αντώνης έφτασε στο πλατό στου Ρέντη στις 19.00 για να κάνει την πρόβα του. Το επιτελείο του Λάκη ήταν εκεί από τις 17.00 το απόγευμα για να ρίξει μια ματιά σε όλα τα βίντεο αλλά και στα κείμενα που παρουσιαστή που επιμελείται ο ίδιος. Πάνω από 700 άτομα γέμισαν ασφυκτικά στο στούντιο και ο ρυθμός ήταν μοναδικός. Σκορδά, Λιάγκας, Μενεγάκη, ο γιατρός Φικιώρης μπήκαν στο μικροσκόπιό του και η τηλεθέαση μέχρι και τις 22΄15 είχε φτάσει στο 43%. Μοναδική η συνύπαρξη του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ως «κομμώτριες» με κείμενα που ήταν του Λάκη Λαζόπουλου και με απίστευτο αυτοσχεδιασμό χωρίς να έχουν κάνει μάλιστα πρόβα.

Ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στον φίλο του το « Έκρυψα το πρόσωπό μου» και ο Λάκης δε σταμάτησε επί μισή ώρα να τραγουδάει με το κοινό. Η Ανθούλα – μασκότ πλέον του Αλ Τσαντίρι- παραληρούσε και μάλιστα ζήτησε και αυτόγραφο από τον αγαπημένο της καλλιτέχνη. Η τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση ήταν στην εκπομπή «Αλ Κάιντα» που παρά τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, είχε στηρίξει ο Αντώνης. Χτες απλά τα έδωσε όλα. Μάκης Πουνέντης, Γωγώ Αυγερινοπούλου ήταν στις πρώτες σειρές στο πλατό και χειροκροτούσαν τον φίλο τους. Ο αδερφός του Λάκη, Κώστας ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μιας και επιβλέπει όλες τις λεπτομέρειες της σχεδόν δυόμισι ωρών παράστασης. Λίγο πριν το Πάσχα το Τσαντίρι θα ρίξει ρολά για να επανέλθει να ρίξει αυλαία οριστική αυτή την χρονιά αρχές Ιουνίου. Η αποθέωση του Λαζόπουλου - και το αναφέρω επειδή το έζησα με τα μάτια μου που γνώρισε μετά το τέλος της εκπομπής του- ήταν απίστευτη μιας και για μια ώρα περίμενε να χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί με μεγάλο μέρος του κοινού που είχε έρθει ακόμη και από Γερμανία. Η ατάκα του « Ευχαριστώ γι αυτό που ζω» νομίζω τα λέει όλα με τον φορτισμένο χτες παρουσιαστή που καθήλωσε περίπου 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατών.